Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Blogivalot, pallovalot, jouluvalot...

Vihdoin Clas Ohlsonille oli tullut lisää led-valoketjuja. Metsästin meille tällaisen myös ja toistaiseksi ketju löysi paikkansa HAY-naulakon yhteydestä. Tykkään kovasti, tuo makkariin vähän lämmintä tunnelmaa ja hämyistä valaistusta. Mies vietti tänä viikonloppuna polttareitaan isolla ystäväporukalla ja nukkuu tällä hetkellä ruususen unta. Rankkoja nämä häävalmistelut :)


Ikävä muuten kuvailla kun päivälläkään aurinko ei enää tahdo kunnolla nousta ja antaa luonnonvaloa tarpeeksi. Kaipaan niin aurinkoisia ilmoja! Hyvää sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Ihanat valot ja sopii oikein hyvin valitsemaasi paikkaan :) Pimeään vuodenaikaan lisäsalaman käyttö on kyllä ehdoton, että saa valoisampia kuvia aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ihanainen! Pallot ovat tosi kivat hämärävalot pimeässä makkarissa, muuta valoa ei tarvikaan :)

   Poista
 2. Tuntuu, että tänään ei päivä noussutkaan. Siirsin suosiolla parin kuvausidean toteuttamisen ensi viikonloppuun. Tosin päivä vain lyhenee, voi olla että ensi viikonloppuna on yhtä hämärää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta...täytyy alkaa ripustelemaan jouluvaloja kotiin niin tulee edes vähän valoa elämään enemmän, ankeaa harmautta. Lunta kiitos!!!

   Poista
 3. Noi on tosi kivat valot! Olen toistaiseksi onnistunut ne jättämään kauppaan, vaikka ne aina huutelevatkin! :D
  Tänään on kyllä ollut niiiin synkkää... aamusta asti pimeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin minäkin jättää mutta kappas täällä ne ovat kun vihdoin hyllystä löytyi :) Huutoihin on joskus hyvä vastata! ;)

   Poista
 4. Hei!
  Kaunis päiväpeitto teillä! Mistähän se on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksestä, itseasiassa lahjaksi vanhemmilta joten en tiedä peiton alkuperää? Valkoinen tai vaalean harmaa olisi seuraavaksi listalla :)

   Poista
 5. kivat valot ja sopii tosi hyvin tohon naulakkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nunnu, vähän hassusti ne on tuohon räpelletty mutta pidän myös! :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...