Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

At sunny home office

Syysflunssa jyllää tällä hetkellä pahimmillaan, niin myös meillä, joten olimme tänään molemmat etätyöskentelyssä miekkosen kanssa. Siinä etäpäivän ohessa tuli ihasteltua, miten upeasti sininen taivas näkyi parvekkeeltamme keskellä päivää. Kirkkaampana kuin aikoihin. Ensimmäinen varsinainen joulukoriste on ilmestynyt kotiin keittiöön: lyhty pienillä valoilla. Ihanan näköistä kun joulua on alettu monessa kodissa jo todenteolla laittamaan ja parvekkeelta loistavat naapurien jouluvalot! Korttiaskartelut taitavat jäädä tältä vuodelta ensimmäistä kertaa väliin, mutta eiköhän ne kauniit ostetutkin jotenkin mene, vaikka sydämestä riipaisee. Aika ei vain nyt askarteluun riitä.


Etäpäivän iloja: itse keitetyt aidot ja oikeat kaffit eikä mitään automaatin kahvin-tapaista. Hauskaa viikonloppua kaikille, täällä taitaa mennä "hieman" rauhallisemmissa merkeissä kuin viimeksi. Olen nähnyt koko viikon polttareistani unta ja pelkästään positiivisia sellaisia.

2 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköinen parveke teillä. :)

  www.whiteandfresh.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina, se on kiva oma pieni oleilutilan :) Koitimme saada sitä mahdollisimman kodikkaan ja lämminhenkisen!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...