Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Sunnuntai-illan höpinöitä

Hupsan, taas on vierähtänyt edellisestä postista mutta niin kiva ehtiä taas kunnolla koneen ääreen ja lukea muita insiroivia blogeja! Olen saanut pari mukavaa blogihaastetta astiastoon, unelmakotiin ja joululahjatoiveisiin liittyen ja näitä en ole unohtanut, tulen tekemään postit ehdottomasti! Kiitos teille! Kaasojen kanssa siis vietimme ihanan torstai-illan höpötellen, nauraen ja herkistellen tulevaa.Tekaisin tyttöjen iltaan kuppikakut ja piiraat sekä piparit ja juustot korkattiin tälle joululle ensimmäisen kerran virallisesti. Muuten kotona ei ole juuri ehtinyt puuhailla koska eilen juhlimme erään ihanaisen kolmekymppisiä ja pohdiskelen tässä, koskahan sen surullisen kuuluisan joulusiivon ehtisi tehdä, joka tahtoo joka vuosi jäädä väliin? Olisi niin loistavaa jos koti kiiltäisi kerrankin katosta lattiaan puhtauttaan.

Liljan tuoksuu huumaa vieläkin koko kämpän vaikka kukka on killunut pöydällä jo yli puoli viikkoa. Samalla askartelin kehyksiin menu- ja muuta hahmotelmaa, nämä ovat vasta prototyyppejä eli ei mitään lopullista. Elävät kukat ovat niin ihania! Ja hei IHANAA, ensi viikolla pitäisi taas kylmien talvikelien saapua tänne eteläänkin, saisi tupruttaa lunta oikein kunnoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...