Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Jo joutui joulukuu

Mielettömän kaunista ulkona kun aurinko paistaa ja paksu lumipeite on maassa. Eilen juhlimme pikkujouluja isolla porukalla ja oli kyllä taas niin hauskaa! Samalla miehet kävivät Tallinnan reissulla hakemassa juomingit häitä varten. Nyt on vino pino laatikoita olohuoneessa odottamassa juhlia, eräänlainen sisustuselementti nekin. Eilen pikkujoulujen juhlajakkuna toimi uusin ostos "strutsi", taivaallisen pehmeä valkoinen hörhötys.


Jos parvekkeella ei olisi laseja, aikamoiset kinokset tuppaisivat sisälle :) Sain mieheltä vielä häätuoksun tuliaisena laivalta, Ralph Laurenin klassikko: Romance. Nämä H&M:n kauniit hopeiset kynttilät sopivat niin jouluun kuin muutenkin, kaksi kappaletta maksoi vain 1,95e.


 Aurinkoisen talvista sunnuntaita kaikille, tämä on loistava päivä aloittaa viimeistään joulunodotus ja valmistelut jos ei ole aikaisemmin ehtinyt!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas ja mageen näköinen lumipeite! Hyvää alkavaa viikkoa :) Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitti Sanna! Hyvää viikkoa sinnekin, täällä on yksi joulukiireen keskellä häsläävä bloggari :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...