Sivut

lauantai 6. lokakuuta 2012

Lyhtyjä ja enemmän lyhtyjä

Viimeisen blogipostin välissä on pari hyvää illallista, kutsukorttikimara eli kutsujen saattaminen postitusvalmiiseen kuntoon (ihan kohta, huh), eturivin mainonnan ja markkinoinnin töiden ihastelua Cannes Lions-festivaaleilta, rakkaan ystävän iloinen jälleennäkeminen Australiasta hänen hetkeksi tultuaan Suomeen, illastamista Farangissa uudelleen ja sen sellaista. Ihanaa ehtiä jälleen kirjoittelemaankin! Nyt on hankittu lyhtyjä kotiin omiksi tarpeiksi. Tässä kuvasatoa tullessaan, nämä itseasiassa on ostettu häitämme varten joten siksi tämä runsas määrä, mutta parvekkeelle tuovat ihanasti valoa syksyn hämärään. Hankin sekä ison lyhdyn että kuusi pientä.
Syksyssä parasta ovat pienet valonpilkahdukset kynttiöistä pimeissä illoissa. Myös parveke on laitettu jo syyskuntoon, siitä lisää myöhemmin. Onko muita lyhtyihin haksahtaneita näin pimeiden iltojen tullen? :) Niin, ja kolahtihan se keltainen kuvasto taas potiluukusta eli ensi viikolla shopaten. Löysin jo valikoimasta itselleni myös täydellisen huomenlahjan, hee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...