Sivut

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vähän vielä uutta makuuhuoneeseen

Makuuhuone on kaivanut uusia tekstiilejä, joten Hulluilta Päiviltä lähti mukaan vielä Stockmann Casa Premium valkoinen aluslakana sekä ruudulliset tyynyliinat 2kpl. Pidän kovasti nyt tästä ruutu/beige yhdistelmästä, tuo vähän lämpöä makkariin. Ja pääty on edelleen tosi tykätty täälläkin päässä, kiitos kivat lukijat kommenteista! Eilen piipahdin jälleen yhdessä ystävän täysin remontoidussa asunnossa viettäessämme tyttöjen iltaa, aivan mielettömän ihanasti ja musta-valkoisella väriyhdistelmällä sisustettu koti. Tätä blogia on hauska pitää kun ystävät jo pelkästään antavat hurjasti inspiraationaihetta itsellekin susustusjuttuihin! Tässä jotain keltaisilta päiviltä tuotua: tyynyliinat, Moschinon villahuivi ja musta mekko.



Enimmäkseen ostin joululahjat läheisille jo etukäteen koska loppuvuodesta en ehdi niiden perässä kaupoilla juoksennella, kun hääjutut vievät tarpeeksi aikaa, mutta myös jotain pientä kivaa kotiin. Moschinon kaulahuivi oli hyvä ostos, päässyt heti käyttöön kevyt toppatakin pariksi! Myös huivin taustalla näkyvä pikkumusta oli viimeinen heräteostos ennen kassalle menoa, Vilan mekko ja hinta huikeat 14,95 :) 

Omaan koriin sattui vielä DKNY:n ylläri, jonka piti olla ensin minulle huomenlahja (tosin toisen merkin muodossa joka oli heti loppuunmyyty), mutta miekkonen oli sitä mieltä että on äärimmäisen epäromanttista jos olen lahjan itse shoppaillut. Näin se taitaa olla. Siispä tämä tulee käyttöön jo heti ja tätä olen todella tarvinnut pitkään. Arvaatteko, mistä on kyse?

8 kommenttia:

  1. Kyllä toi pääty vaan tuo tosi kivasti ilmettä makkariin. Onko tuo teidän ostama pääty väritykseltään beige?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikat, joo tuo kivasti ryhtiä kuten joku aiemmin asian ilmaisi :) Väri on itseasiassa vaalean harmaa kuten sänky, mutta minustakin näyttää beigeltä!

      Poista
  2. No täältähän ihana blogi löytyikin! Selailin innoissani useammat kirjoitukset taaksepäin. Aivan upeita kuvia, ihana koti. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, tervetuloa! :) Hauska löytää uusia kiinnostavia blogeja, jään myös seurailemaan omaasi!

      Poista
  3. Hyvänoloinen ruutukuosi makkariin! Päätyä ihastelen, tosi kiva!! Hmm olisko kello, kovin näyttää samalta paketti ;) Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä jonkinlainen ajannäyttäjä sieltä paljastuu, kuva tulossa!

      Poista
  4. Kauniilta näyttää. Sängynpääty on todella upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna ja teilläkin on niin upeasti sisustettu koti että käyn usein ihastemassa blogissasi!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...