Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Siskon aurinkoinen lasiterassi

Vietimme viikonloppuna mm. ihanan 3-vuotiaan kummipojumme synttäreitä siskoni luona, kävimme Casinolla show&dinner-illassa ystäväpariskunnan kanssa sekä testaamassa uuden Hard Rock Cafe Helsingin, porukkaa ainakin riitti! Fajitakset olivat maukkaita, suosittelen niitä lämpimästi! Mutta asiaan, viimeksi kyläillessämme tämä perheen lasiterassi ei ollut vielä valmis joten nyt oli ihana nähdä miltä tilukset näyttävät sisustettuna. Viimeksi kirjoitin saunatiloista, ja samasta paikasta pääsee suoraan terassille. Miten ihana saunan päälle on paukkuvilla pakkasilla istua terassilla, pistää kynttilöitä palamaan ja pujahtaa paljuun joka on tulossa jossain vaiheessa vielä terassin ulkopuolelle. Kun itsellä on vielä tämä pikkuinen kaupunkikoti asumuksena, on kiva saada perspektiiviä myös uuden omakotitalon mahdollisuuksista ja sisustamisesta kun vierailee täällä.Sohvat ovat Ikean mallistoa, näppärät ja kevyet siirrellä. Samaa "sarjaa" kuin meillä oleva perunalaatikko eli home made mummola on päätynyt siskon parvekkeelle. Ajattelin viedä ystävälleni yhden lootan 30-vuotislahjaksi :)


Lasiterassilta pääsee suoraan tähän mökkimäisen maiseman ääreen, josta matka jatkuu saunaan. Varsin mukava viikonloppu takana!

6 kommenttia:

 1. Kaunis tila, tuolla on varmasti mukava viettää aikaa rentoutuen. Palju kuulostaa ihanalta luksukselta, omakotitalon mahdollisuudet on kyllä monet verrattuna tällaiseen kaupunkiasumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, voisi olla hiukkasen useammin järkätty saunailta jos olisi tämmöiset tilat käytössä vs. meidän pikkuinen kaksiosauna :)

   Poista
 2. Kaunista! Ihanasti yhdistetty ulko- ja sisätiloja. Sopivan rennon oloinen tunnelma, tuolla takuulla viihtyisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esmeraldalle, varmasti viihtyy :) Joulukuusi tuonne ja glögimukit käteen niin on perfecto!

   Poista
 3. Oii!! Tosi ihana! Talvella ja pimeällä paljon kynttilöitä ja tila on varmasti kiva relaamispaikka saunan päälle. Laura

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...