Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

The final Invitations

Kutsumme. Vilautin aiemmassa postissa kutsuja ja nyt suunnilleen kaikille vieraille on viikko takaperin kutsut menneet postissa perille joten voi niitä täälläkin vilauttaa vähän enemmän. Pidimme miehen kanssa pienen askartelupiirin, ohessa kuvaa. Ainakin ilmoittautumisista päätellen vieraamme ovat kutsut nähneet :) Kutsut saivat erittäin mukavaa palautetta vastaanottajilta ja eilen vietettiinkin ilta miekkosen kera valkkarilasien ja muiden hääsuunnittelujen parissa. Parasta! Tällä hetkellä työkiireet verottavat muuten arkea. Olimme tyttöjen kanssa kuitenkin pienellä torstaikeikalla lavaklubilla kuuntelemassa lahjakkaita nuoria lupauksia. Huomenna hyvästit hetkeksi taas yhdelle ihanalle tytölle, joka jatkaa Australiassa toisella vuodella elämäänsä.


Kutsun mukana lähti pieni infolehdykkä ja hääsivustomme osoite, josta saa lisätietoa, mm. toivebiisin voi esittää tanssilattialle. Näitä hetkiä odotellessa! Ai niin, hääpuku on saapunut viimein liikkeeseen, taidan olla loppuvuoden kotona pitsit päällä.

8 kommenttia:

 1. Tyylikkäät kutsut! Ja toi infolehdykkä vaikuttaa hauskalta, kun eri infokohdat on merkitty kuvilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jen, teilläkin tämä hauska rumba on vielä edessä :) Joo, vinkki napattu pinterestistä ja sovellettu omaan käyttöön!

   Poista
 2. Aivan ihanat! Tuo infolehdykkä on hauska. Laura

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja persoonalliset kortit! Ihana, kun olette jaksaneet nähdä vaivaa saadaksenne näköisenne kortit. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis, näitä oli tosi mukava suunnitella ja useamman version jälkeen tuli tämmöiset! Kerran sitä :)

   Poista
 4. Ihanat kutsut. En ole ikinä nähnyt näin persoonnallisia hääkutsuja. Seuraan sun elämäsi koko ajan blogistasi vaikka olenkin huono kommentoimaan. Paljon onnea sulle, elät kyllä todella jännittäviä aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi pitkästä aikaa, kiitos kovasti ja huippua kuulla myös susta kun ei nokatusten ehdi nähdä! Kerrohan kollegoille paljon terkkuja :) ja jännää tosiaan, tänään tajusin että tasan 10 viikkoa enää!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...