Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Not MK but DKNY

Tämmöinen osui mukaan viimeisenä hullareilta ennen rentouttavaa perjantain afterwork-hetkeä ystävän kera. Tungoksessa tajusin ja osasin jo ennustaa, että hakemani Michael Korsin kellot on myyty jo aamusta loppuun keskustasta. Kuulemma niitä olisi Itiksessä ollut mutta en tajunnut edes kysellä sen enempää siinä hötäkässä. Mutta aika kaunis tämä siro DKNY on ja nyt minulla on vihdoin käyttökello töihin, pysyy palaveriajat tanassa.Hauskaa päivää ihanaiset! Seuraavaksi onkin vuorossa postauksena vihdoin unelmakodin aakkoset, jonka sain Netalta Syyskuun kuudes-blogista. Kaunis kiitos!

4 kommenttia:

 1. Todella kauniin kellon valitsit! Aivan upea. Mä en ole koskaan osannut käyttää rannekelloa, oon aina luottanut kännykkään (tai siihen ettei mikään hyvä ala ennen kuin saavun paikan päälle, haha). Jonkun tuollaisen ihanan korukellon kelpuuttaisin itsellenikin ilomielin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina! <3 Sama täällä, nolottaa olla kelloton kun täytyy kuitenkin juosta paikasta toiseen ja kysellä aina muilta aikoja. Tämä on nätti kun Korsia nyt en saanut :)

   Poista
 2. Oi todella upea kello!:) Itse en tule enää toimeen ollenkaan ilman kelloa, en olisi muuten ikinä ajoissa!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello tuli kyllä tarpeeseen ja kiitos, itsekin pidän tuosta koko ajan enemmän kun saisi vielä pienennettyä sen käteen sopivaksi :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...