Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Sängynpääty kotiutettu Ikeasta

Ikean sunnuntaipiipahdus oli siinä mielessä onnistunut, että löysin sekä hakemamme sängyn päädyn että paljon kynttilätarpeita häitä varten. Antaa kuvien puhua puolestaan, olemme itse kovin tyytyväisiä tähän päätyratkaisuun, nyt on mukava uinua ja tapetti pysyy hyvänä. Päädyn malli on Ikean Beitstad, mietimme kahden päädyn välillä ja tämä istui sänkyymme täydellisesti, Ikean Sultan Songli-luonnonkuituinen patkakokonaisuus on juuri samaa sävyä. Tässä ensimmäiset kuvat kun päätyä ei ollut vielä ruuvattu paikoilleen. Mitä olette mieltä, mielestäni tuo vaalea väri sopii mainiosti tummaan makkariin. Kävin tänään vielä ihastelemassa ystävän aivan ihanaa kotia, koti oli suoraan kuin tuhannen ja yhden yön tarinoista valkoisen lautalattian ja ihanan värikkäiden huonekalujen ja yksityiskohtien ansiosta. Olohuoneen riipputuolissa kelpasi siemailla kahvia, nauttia cake popseja ja parantaa maailmaa.
Hyvää yötä!

14 kommenttia:

 1. Onpa hyvännäköinen sängynpääty! Hyvä ostos siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä vain, unetkin paranee päädyn kanssa entiasestään ;)

   Poista
 2. Todella kaunis sängynpääty ja istuu tyylillisesti makkariin just eikä melkein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Laura, jännästi tuo pääty sänkyineen näyttää vielä vaaleammalta tummaa tapettia vasten kuin Ikeassa, hyvä niin! :)

   Poista
 3. Olen silmäillyt tuota samaista sängynpäätyä jo pienen ikuisuuden, mutta nyt viimeistään se on pakko mennä kotiuttamaan - on sen verran hyvän näköinen! :) Eikä ole todellakaan hinnalla pilattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan, tämä ja Bekkestua (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70192067/) olivat loppusuoralla, mutta tämä oli juuri sänkyymme suunniteltu joten ratkesi sillä :)

   Poista
 4. Onpa se upea! Sopii mainiosti makkariinne. Yleellisen tyylikäs! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Esmeralda ;) On kyllä ollut loistopeti kaiken kaikkiaan, paremmat yöunet nukuttu kuin koskaan!!

   Poista
 5. Aivan taivaallinen. <3
  Tuo ryhtiä koko makkariin, vaikka onkin vain pääty on uutta. :)
  IHANA, IHANA. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITTI <3 Sänkykin on aika uusi kuukauden takaa mutta onneksi löytyi samaa paria oleva pääty! Ryhti on oikea sana :)

   Poista
 6. Tosi hyvännäköinen pääty tosiaan! Näyttää oikein ylelliseltä!

  Meiltä uupuu tällä hetkellä pääty sängystä, oikeanlaista ei ole oikein tullut vastaan. Kriteerinä kun olisi jonkinlainen säilytystila, mutta syvyys saisi kuitenkin olla suhteellisen pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cinnabaria ja tämä oli kyllä hyvä ja myös pitkään etsitty hankinta! :) Lähempää löytyi kuin arvasin. Säilytystila ei tosiaan olisi täälläkään pahitteeksi!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...