Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Meillä on ilo kutsua...

Saimme odotetun paketin viime viikolla: häidemme kutsukortit painosta. Visuaalisesta ilmeestä olen ollut vastuussa minä ja osasin varautua myös pahimpaan eli varmasti leikkausrajat näkyvät, korttipahvi ei ole mieluista tms. mutta toisin kävi: kutsut ovat juuri sellaiset kuin halusimme. Nämä lähtevät ensi viikon loppupuolella rakkaille postiin infolappusten kera joten tässä vain pieniä kuvakulmia, että vieraat näkevät kortit ensi kertaa itse kädessään, jotka tätäkin lukevat :)
Ihanaa sunnuntaita koleudesta huolimatta! Täällä on kovasti jo polteltu kynttilöitä, syksy on tällä kertaa ihan mukavaa aikaa on on niin paljon tehtävää ja nähtävää koko syksyn ajan.

10 kommenttia:

 1. Onnea onnea. Häiden suunnitteluaika on jäänyt mieleen mukavana valmistautumisaikana, teimme vähän kerrallaan ja hyvissä ajoin. Ei tullut stressiä, vaikka ruokia lukuun ottamatta teimme kaiken itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa aikaa tämä on, tosin mitä vähemmän on aikaa jäljellä, sitä enemmän myös pieni stressin poikanen nostaa päätään. Toivottavasti menee yhtä hyvin loppuun asti kuin tähän mennessä :)

   Poista
 2. Tu on aivan ihana tuo Tabermannin runo! Ja kortti näyttää muutenkin tosi ihanalta. Tykkään, ettei siinä ole turhia trumeluureja vaan yksinkertainen mustavalkoinen. Tuntuu että se yhdistelmä toimii ihan kaikessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kelly! <3 Olen samaa mieltä: yksinkertainen on kaunista! Korttimme on aika simppeli ja näköisemme, kovasti tykkäsin.

   Poista
 3. Kutsut näyttävät upealle! Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, vähän hassuja kuvakulmia mutta lisää tulossa myöhemmin :)

   Poista
 4. Kauniit kutsut olet suunnitellut - mustavalkoinen on aina niin tyylikäs! :) Ja tuo Tabermannin runo <3 - sitä on tullut kirjoiteltua viime vuosina melkoisen moneen hääonnittelukorttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M, kutsuissa on ripaus seepiaa mutta muuten hyvin simppeli linja ja mustavalkoista. T. Tabermannin ajatukset ovat kyllä ihania juuri näihin hetkiin!

   Poista
 5. Upeat kutsut, ja aivan ihana runo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kovasti Ginger piristävistä sanoista! :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...