Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kavervat, kynttilät ja puulaatikot

Olen sen verran poikki Hulluilla Päivillä ravaamisesta, että tämä posti sisältää kaikkea paitsi keltaisia kuvia. Miksi immeinen tuppaa sinne itsensä joka kerta? No aamulla totesin että koko sivusto oli kaatunut ja seuraavalla kertaa monet haluamani jutut loppuunmyyty verkon osalta, joten ei ollut muuta vaihtoehtoa. Mutta ihan loistavasti toteutettu digikokonaisuus tänä vuonna muuten käyttiksensä puolesta, ei ihme että tungosta on netissä riittänyt! Ihan hauskoja juttuja lopulta löytyi. Osa joululahjoista on ostettu + muita tarpeellisia tykötarpeita. Tässä siis itseäni rauhoittavia parvekekuviamme, joita en olekaan vielä ehtinyt esitellä. Anopin kanerva ja papan puulaatikot kruunaavat syksyisen mummolamaisen kokonaisuuden.




Kynttilöitä sinisiin hetkiin ♥ Kiitos kaikki lukijat, olette ihania ja olen saanut paljon syysinspiraatiota monista blogeista! Yhtä juttua parveke vielä kaipaa, siitä vihjeitä tunnempana.

10 kommenttia:

  1. Kauniin syksyinen parveke teillä! Täällä ollaan oltu samoissa puuhissa, parveke on viimein saatu syksykuntoon - vielä kun muistaisi/ehtisi räpsäistä siitä kuvat valoisaan aikaan..! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja sama homma, pimeinä aikoina saa taas kikkailla kunnolla että kuvista tulee edes jotenkin julkaisukelpoisia :)

      Poista
  2. Ihanan näköistä!

    VastaaPoista
  3. Onpa tunnelmallista :) Aika unelmalta näyttää teidän koti parvekkeineen jo nyt, mutta mun blogissa olisi sulle haaste Unelmakodin aakkosiin. Olet varmaan saanut haasteen jo monen monta kertaa, mutta käy kurkkaamassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos Netta jos välittyy sinne! Tunnelmaa on koitettu hakea, alkaa vaan olla liian vilu parvekkeella. Tuo haaste on hauska, kiitos :) Tähän kyllä mielelläni tartun kun aina unohtuu..

      Poista
  4. Aaai miten kaunis partsi, täytyy sanoa että tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! Tulinkin myös kurkkaamaan blogiisi ja olemme näemmä molemmat tulevia talvimorsiamia :)

      Poista
  5. Kiitos kaunis kommentistasi! :) Täälläpä on ihana tunnelma, kuten aina! Rakastan noita puulaatikoita, itsekin meinasin niitä hulluilta päiviltä ostaa, mutta mihin mä ne oisin laittanut! :D Just tänään haaveilin avopuolisolle, että olisipa taas lasitettu parveke, se on niin ihana syksyllä laittaa kanervia ja kynttilöitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, ihana bloggari Minna! Näihin laatikoihin jää koukkuun ja keksii jatkuvasti käyttötarkoituksia: kirjahylly, lehtikori, pöydiksi jne. Ja täällä haaveillaan isosta lasiterassista kuten siskolla ;)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...