Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Aurinkoa ja haastetta

Inspiroidun tällä hetkellä kaikesta ympärillä että välillä tuntuu ettei tiedä, mistä aloittaa ja mitä tekisi. Kesä, Lontoon matka, ystävät, terassit ja festarit, loma, hääpläänit, hanimoonin suunnittelu... Kaikenmoinen suunnittelu ja organisointi on täysin tämän tytön juttuja. Onko muita inspiroitujia täällä? Vai tekeekö kesän tulo entistä laiskemmaksi kun odottelee lomia mökkilaiturilla?

Samalla täytyy tunnustaa että olen luokattoman surkea vastaamaan kivoihin blogihaasteisiin. Kiitos ihanat niistä! Sain tämän Coconut White Padmerinelta, Talo Kotimetsässä J:ltä sekä toisen kivan haasteen eilen Sisätiloissa Ainolta. Kiitos itse kullekin!


Ideana on kertoa seitsemän faktaa itsestä sekä jakaa tunnustus 15:lle bloggaajalle. Taidan olla mattimyöhäisiä ja monet ovat tämän jo saaneet, mutta heitetäänpä muutamalle eteenpäin.

1. Rakastan kaikkea sisustamiseen liittyvää ja kodin laittamista, mutta olen kaikkea muuta kuin koti-ihminen. Molemmat ovat aktiivisia harrastuksissa ja menoissa.
2. Paras tunne maailmassa on liikuttuminen kyyneliin ilosta. Tunnen asiat muutenkin vahvasti, nauran paljon, jos suutun niin räjähdän kunnolla, haaveilen, mietin ja kelailen mielellään asioita.
3. Olen järjestelmällinen kodissa, mutta inhoan siivousta. Pääasia, että tavarat ovat paikallaa, pölypallot saavat kyllä juosta iloisesti lattialla. 
4. Tammikuussa heti häidemme jälkeen teemme täydellinen irtioton arjesta. Suunnittelemme parin-muutaman viikon reppureissua kohteeseen X, josta lisää myöhemmin. 
5. Ruoka ja kokkailu on yhteinen kiva harrastus, johon on helppo yhdistää aika ystävien kera. Monipuoliset menut ja viini-illalliset ovat suht uusi juttu ja innostuksen kohde, opiskeluaikoina moisia ei juuri harrastettu. 
6. Pidän kovasti työstäni. Olen oikealla alalla ja kovin tyytyväinen valinnoista. Välillä olen sillä toisella puolen pöytää, kun mietitään vaikka blogiyhteistyötä. 
7. Carpe diem. Harvat asiat ovat mahdottomia, toisiin kuluu vain vähän enemmän aikaa.

Tämän tehtävän, joka on jo varmaan jokaisella kiertänyt, laitan eteenpäin näille mukaville bloggareille joka tapauksessa:

Villa M


Tänään oli pieni herkkupäivä aurinkoisen päivän päätteeksi. Ystäväni kiikutti meillekin palaset suussasulavaa banaani-kinuskikakkua (miten suloista) ja vieressä pala valkosuklaajuustokakkuani. Hyvä ruoka, parempi mieli!

8 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos haasteesta, ehdin sen kyllä jo tehdäkin päivällä. Heittelen sulle jonkun toisen haasteen sitten vaihtokauppana myöhemmin. ;)

  Pahoittelut että kommentointi on jäänyt vähiin, en mukamas ikinä ehdi. :/

  Terveisin toinen räjähdysherkkä vahva tunneihminen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, itse olin vähän myöhässä tässä mutta nää "haasteet" ovat välillä tosiaan hauskoja :) Siellä varmasti kiirettä piisaa ihanan pikkuneidin kanssa joten no problemo ♥

   Poista
 2. Voi kiitos ihanainen ! Nyt vasta huomasin tämän. Kiva piristys päivää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä, siitä tehtävää kehiin vaikka taitaa olla tehty moneen kertaan! :) Hauskaa vloppua!

   Poista
 3. Kiitos! :) Pitääkin toteuttaa tämä tässä ihan lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiva, jäädään odottelemaan toteutusta :)

   Poista
 4. Hei kiitos, tämä on hauska haaste ja olen tehnyt tämän jo kahteen kertaan, vaikka olen myöskin ihan onneton näiden tekemisessä :D Ehkä kokeilen soveltaa tätä hieman jonkun postausken väliin.

  Ja hei, tykkään kovasti blogistasi! Ihanan selkeitä kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näinpä arvelin mutta heitinpä kuitenkin :) Onneksi joku muukin on onneton, näitä on kiva saada mutta harmittavan usein jää vastaamatta. Kiitti paljon Minna, täälläkin blogisi on yksi suosikeista!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...