Sivut

torstai 31. toukokuuta 2012

I`m off to London with my Dear

Vihdoin viimein koittaa tämä viikonloppu kun suuntaamme Lontooseen aamulla ja palaamme myöhään sunnuntai yöllä!!!! Blogissa välillä myös matkailusta, joka on toinen iso intohimo sisustuksen ohella, joten tulen kertomaan vinkit jälkikäteen tänne. Neljännen kerran Lontooseen nyt mennessä täytyy löytää jotain kivoja uusia jippoja. Sohossa ja Hyde Parkissa täytyy piipahtaa, Notting Hill olisi vielä näkemättä. Coldplayn keikka on huomenillalla se kohokohta, lauantaina nautiskelemme kaupungista ja shoppailusta muuten vaan, illalla kunnon irkkupubissa pitkät ja siitä Piccadilly Circuksen Stand Up-iltaan.

Majoitumme Paddingtonin alueelle Hyde Parkin kupeeseen Hilton Paddingtoniin miekkosen kanssa, jonka kanssa olemme olleet tänään tasan 9 huippua vuotta yhdessä Mihin aika menee?! Kaikenlaisia reissuja on näihin vuosiin mahtunut mutta koska olemme varsin sosiaalisia sopuleita, taitaa tämä olla niitä harvoja kertoja kun lähdemme reissuun oikeasti ihan kahdestaan. Täytyypä sanoa. Life is good.

J inpiroituu Lontoosta: http://pinterest.com/omadeco/london-inspire/

"London Bridge is Falling down, My Fair Lady."

14 kommenttia:

 1. Oi mahtavaa reissua, minulla vielä melkein kaksi kuukautta odotettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oli kyllä nimenomaan MAHTAVAA! Huikea keikka ja paljon nähtävää ja shoppailtavaa :) Kivaa odottelua sinne, voisin lähteä uudelleen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Krisse <3 Voi kun pääsisi takaisin nopsaan!

   Poista
 3. Oi, ihanaa matkaa ja onnittelut vuosipäivän johdosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kelly, mihin nää vuodet oikeesti menee...?! :)

   Poista
 4. oi että, mahtavaa matkaa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana S, kyllä rentoutti!! :))

   Poista
 5. Te olette olleet yhtä kauan yhdessä kuin me, 9 vuotta tuli maaliskuussa täyteen meilläkin. :) Toivottavasti teillä oli kiva reissu, Lontoo on hieno kaupunki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella tosiaan, 9 vuotta <3 Että tässä vaiheessa on ehkä aikakin jo mennä naimiaisiin :) Lontoo on ihana, joka kerta!

   Poista
 6. Onneksi olkoon. Omani kanssa tuli juuri jokin päivä sitten 10 vuotta yhdessä, sitä ei tosin juhlittu millään lailla.

  Meillä suhde testattiin nopeasti yhteisellä New Yorkin lomalla kahdestaan; hyvin sujui ja New Yorkiinkin on palattu jo neljä kertaa. Pari kertaa niistä ystävien kanssa, muuten kylllä lomaillaan enimmäkseen kahdestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kymppi, huh se on edessä sitten ensi vuonna :) Oi Nykki on ehdoton matkakohde omassakin listassa, ehkä vuoden-parin päästä! Seuraava reissu suuntautuu toiseen suuntaan.

   Poista
 7. hyvää matkaa:) T: Uusi blogiisi täysillä ihastunut lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva saada uusia lukijoita :) Tervetuloa! Loma on ohi mutta ilta ovat olleet niin kiireisiä, että kuvatkin ovat vielä laittamatta koneelle, pian tulee :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...