Sivut

lauantai 5. toukokuuta 2012

HCR ja grilli-illallisen valmistelua

Tänään mies sekä kaveriporukkaa lähti taivaltamaan puolimaratonia Helsinki City Runille. Jee, hyvä te! Itse olen vielä niin flunssaisena, että en juuri jaksa pihalle mennä. Valmistelen siis täällä kotona iltaa maratoonareille grillausta varten kummipojumme kera. Kameranikin saan tänään kotiin kaverilta. Pokkarikuvia en halua tänne ladata, koska en saa vain niistä tarpeeksi hyviä ja pokkari on enää vain harvoin käytössä. Nämäkin kuvat on näpsästy jo aiemmilta kerroilta joten grillivalmisteluista lisää myöhemmin.

Illan menu on grilliruokapainotteinen, jossa on kuitenkin mukana myös merellisiä herkkuja kuten paellaa ja katkarapusalaattia. Palan painikkeeksi valkosuklaakakkua avecilla. Jokaiselle ruoalle on valittu myös viini sopivaksi.

Onneksi täällä ei tarvi yksin puuhailla, on seuraakin: kummitätin pikkukaveri tutustumassa uuteen mattoon. Nyt sankari väsähti niin päivän leikeistä, että odotellaan vaan juoksuporukkaa saapuvaksi grillaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...