Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

I got my new lovely toy

New Canon EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS Vihdoin viimein ostin uuden teleobjektiivin jota olen jo varmaan joulusta asti mietiskellyt. Tämä putki maksoi enemmän kuin itse kamera, mutta näin se yleensä menee. En malta odottaa että pääsen tämä kädessä zoomailemaan Lontoon keväisiä katuja. Mahtavaa! Tässä pari esimerkkiä: kuva otettu täsmälleen samasta paikasta, huomaa zoomauksen tehon teleobjektiivilla. Molemmissa putki maksimizoomille viritetty.


Tässä alempana vielä kuvasatoa uudella putkilolla. Varsinaisesti tätä objektiivia ei oikein ole järkevää sisätiloissamme käyttää koska ei pysty paljoa zoomailla kun seinät tulevat snadissa kodissamme vastaan, mutta ulkokuvauksessa ja esim. tilaisuuksissa, joissa täytyy saada kaukaa tarkkoja kuvia. Kuvaamisessa on hauskaa että jatkuvasti kehittyy, vaikka en vielä kovin hyvä olekaan. Seuraavia kuvauskohteita odotellessa!


Objektiivissa on erittäin hyvä kuvanvakain ja normaalisti käytän kuvauksessa automaattitarkennuspisteitä. En ole siis juurikaan tehnyt omia asennuksia kameraan muuta kuin perusvalotukset sun muut. Inhoan salamakuvia, joten mahtavaa kun valoa tulvii taas kotiin ja saa kuvailla luonnonvalossa. Jeejee, arjen pieniä iloja! Hali kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onnea uuden kapistuksen johdosta :)
  Kyllä niihin kuviin saa tiettyä syvyyttä tuolla putkella, vaikka ei varsinaisesti zoomauksen tarvetta olisikaan. Minähän en ymmärrä oikeasti lähellekään tarpeeksi kuvaamisen saloista mutta yritän vain ottaa omaa silmää miellyttäviä kuvia.
  Minäkin muuten ennen inhosin salamakuvia, kunnes tajusin että luonnonvalo + salama on mainio yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi J, kiitti :) With Canon you can, valokuvaaminen on jatkuvasti hauskempi harrastus. Mukava etsiä uusia kuvakulmia eri putkilla. Sama täällä, koetan ottaa silmää miellyttäviä kuvia ja sen myötä kehittyy!

   Poista
 2. Löysin juuri blogisi ja todella mielenkiintoisia ja kivoja juttuja tuntuu täältä löytyvän. Jään siis mielenkiinnolla seuraamaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, uusia lukijoita on aina hauska saada! Toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

   Poista
 3. Ihana ostos ja tuosta on iloa pitkäksi aikaa. Itse pohdin pitkään uutta kameraa ostaessa valitsenko Canonin ja Nikonin väliltä - lopulta päädyin Nikoniin. Uudella kameralla kuvaaminen on palkitsevaa ja koko ajan oppii uutta, itsekin haaveilen kunnon teleputkesta. Sen salaman kanssa oppii kyllä elämään, kokeilin viime viikolla salamaa täytevalona keittiötä kuvatessa ja yllätyin positiivisesti. Rohkeasti vaan kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain :) Itse olen ollut aina Canonin naisia niin päädyin tähän automattisesti. Pokkarikin löytyy mutta en ole sillä kuvaillut aikoihin. Salamakuvaus tosiaan tökkii, sitä puolta pitäisi harjoitella lisää!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...