Sivut

torstai 24. toukokuuta 2012

My Balcony

Kesämeininki. No need more words. Aion pärjätä ilman kesäkukkasia tämän kesän, raukkaparat kuitenkin käsittelyssämme kuolisivat alta aika yksikön. Palmupuu ja kansituoli tuovat sopivasti kesätunnelmaa kesäpesäämme.



Eilen nautin laskevasta ilta-auringosta terassilla häälehtiä selaillen, lintujen viserrystä kuunnellen ja taustana Coldplayn tunnelmointia viikon päästä olevaa keikkaa varten. Ihan itsekseni. Ne hetket kun aika pysähtyy ja tekisi mieli vaan tuijotella tuntitolkulla taivaalle.



Ja alkaa tässä hiljalleen olla toista osapuolta ikäväkin ja reissusta odottelen palaavaksi. Hyvää jaksaa odottaa :)

6 kommenttia:

  1. Ihana kesähuone! Ja oi tuota häälehtien selailua + Coldplayta, ihania tunnelmointihetkiä sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M, kyllä tuolla mieli lepää. Tänään H&M Homella Aleksilla pyörähtäessä mukaan meinasi osua vielä viltti ja kynttilät mutta niitä on jo liikaa niin otin järjen käteen :) Hei oletko lopettanut ihanan blogisi?

      Poista
    2. Moi, kyllä lopetin bloggauksen ainakin nyt toistaiseksi. Aika ei tuntunut riittävän ja inspiraatiokin oli hukassa.. Jatkan blogimaailmassa seikkailua ihan vain lukijana jatkossa. :)

      Poista
    3. Voi kun harmi mutta varmasti pikkuisen kanssa paljon muutakin puuhaa :) Täällä välillä sama probleema kun ei aikaa tahdo riittää mutta on tämä kivaakin! Kiva kun seurailet edelleen!

      Poista
  2. Oi oi, onpas mukavan näköinen parveke :) Ihanan tunnelmallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, parveke on kyllä mukava kesällä! Oma pieni piha olisi vielä kivampi :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...