Sivut

torstai 7. kesäkuuta 2012

Lontoon ensitunnelmissa

Kiitossss lukijat, teitä on jo pyöreät sata kirjautunutta, mahtavaa! Näemmä on viikko vierähtänyt edellisestä postista mutta silti te jaksatte täällä vierailla, tosi mukava. Tänään ehdin purkaa kamerasta ensimmäisiä kuvia koneelle reissumme jäljiltä. Tällä viikolla olen nähnyt entisiä hauskoja työkavereita, eilen järjestänyt rakkaimmista rakkaan ystävän babyshowerit yllätyksenä 10 muun tytön kanssa ja tänään juossut reippaan 5 km miekkosen matkassa. Matkatunnelmissa silti myös edelleen elellään. Ensinnäkin, Coldplayn keikka Emirates Stadiumilla oli yksi hienoimmista kokemuksista! Miltei 60 000 hengen ylöisö lauloi mukana ja setti oli takuutoimiva!!! Mahtavaa!

Hiltonin vieraanvaraisuudesta nauttiessamme sai nukuttua sikeitä ja pitkiä yöunia. Oxford Streetiltä kävi matkamme Sohoon, josta löysimme jälleen parhaat ruokapaikat ja kivat tunnelmalliset pubit. Lauantai-iltana Piccadilly Circuksen alueella oleva Comedy Store tarjosi illalla vielä Stand Uppia, sunnuntaina näimme tsekkiläistä vaihtokaveriamme. Kyllä tämmöinen pikku viikonloppubreikkikin vaan piristää kummasti! Vaikka oli mukava tulla kotiin, olisin mielellään vielä jäänytkin! Kyllä tämmöisen vanhankin pariskunnan kelpasi.

Aamiainen sänkyyn. Tässä kevyttä ensimakua. Huomenna Lontoon osa 2. Hyvää yötä!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia välittyy kyllä tunnelma <3 Sinäkö tutkit tuossa yhdessä kuvassa karttaa? :) KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti KS! Joo minä siinä, turistit oli hukassa :)

   Poista
 2. Oih, Lontoo on yksi niistä kohteista, johon haluan lähitulevaisuudessa lentää! Jään innolla odottamaan lisää kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, itselle oli neljäs kerta eikä kyllästy. Budjet, Norwegian ja Ryanair tarjoavat edukkaan kyydin. Kiva että olet löytänyt tänne :)

   Poista
 3. Kiva kuulla, että nautitte ihanasta Lontoosta. Ja vielä Diamond Jubilee -viikonloppuna! Näittekö kuninkaallisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Krisse <3 Ei nähty kuninkaallisia, nautimme Oxford Streetin "hiljaisuudesta" kun kaikki muut paukkasivat rantaan. Emme viitsineet lähteä tungokseen mutta muuten kyllä juhlahumun aisti :)

   Poista
 4. Kivoja kuvia! Lontoo on yksi lempikaupungeistani, nyt tuli taas ikävä sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja sama täällä, Lontooseen ei kyllä kyllästy. Aina löydettävää uudelleen ja uudelleen :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...