Sivut

lauantai 20. elokuuta 2011

"Bongaa uutuudet" - Ikea 2012 ja muuta mukavaa

Ihana lauantai ja viikonloppu! Pari ystävää on lähdössä pian Australiaan vuodeksi "Work and Travel"-reissuun. Snif, hurjan ikävä tulee ja tänään vietetään ensimmäiset läksiäiset ja kilistellään illalla!

Eilen kotiin tullessa eteiseen oli tupsahtanut Ikean 2012 kuvasto. Kuvasto ilmestyy 26.8 mutta niitä jaetaan etukäteen ja verkossa voi selata jo uutuuksia. Ikeasta ostimme opiskeluaikoina enemmän huonekaluja ja sisustustekstiilejä, tällä hetkellä taitaa olla hankittuna olohuoneen pöytä, pari lipastoa, piensisustusta ja joitain tekstiilejä. Ikea toimii kuitenkin monipuolisuutensa ansiosta monessa sisustuspulmassa!

Oma perjantaihetki kahvin ja kuvaston parissa - tästä huippu viikonloppu alkaa.Ikea on toimiva hinta-laatusuhteeltaan, mutta tekstiileihin ja kalusteisiin myös saattaa kyllästyä aika nopeasti kuten itselläni on useasti käynyt. Piensisustuksessa Ikeasta kuitenkin löytää monenlaista! Ikean keittiöt ovat myös melko persoonallisia ja muunneltavia, niistä pisteet.

Suosikkeja koottuna nopeasti vilkaistuna 2012 kuvastossa: (olen aika värisokea sisustuksessa.. :)


Alla pieniä otteita ruokailutilastamme. Syksyn tullessa alan olla jälleen hulluna kynttilöihin. Niitä löytyy taas pian joka paikasta joka kokoa, tuovat mukavasti tunnelmaa. Pentikin tuoksukynttilät ovat lemppareitani.Ruokapöydän tuoleineen ostimme vuosi takaperin muutossa Maskusta. Tuolit ovat tukevat ja turvallisella kankaalla joissa kaikki lika ei heti näy. Suihkutin päälliset Softcare Furniture Protector-tekstiilinsuojaaineella kuten myös vaalean kangassohvamme. Kestävää ja kätevää: tahrat saa pois heti ja tekstiilit ovat pitkäkestoisempia. Rentouttavaa viikonloppua!!

1 kommentti:

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...