Sivut

maanantai 15. elokuuta 2011

Kerran aloitettuasi uneksimisen älä hetkeksikään lopeta

Syksy on muutosten aikaa, niin nytkin. Lämpöisen kesän tilalle tulevat viileät ja pimeät illat ja muitakin muutoksia on luvassa. Silloin on mukava käpertyä sohvan nurkkaan selailemaan uusia, tunnelmallisia ideoita kotiin. Intohimosta sisustamiseen, kauniisiin esineisiin ja designiin, asumiseen ja matkustamiseen - niistä aineksista on tämä blogi tehty.

Minä, markkinointi- ja mainosalalla työskentelevä 26-vuotias J, rakastan kaikkea kotiin liittyvää, valokuvausta, kirjoittamista sekä illanviettoja ihanan avokin ja ystävien kanssa. Tämä seinä on vain pieni siivu mielenkiinnon kohteistani, ja toivottavasti saan jakaa ne muiden samanlaisten arkiunelmoijien kanssa, jotka eivät ota elämää turhan vakavasti :) T.Tabermannin alla olevat riimit tiivistävät ajatukseni sopivasti runoksi. Unelmoi suurista - nauti pienistä! Tadaa, blogi on avattu!

Kuvalainaukset erään suosikkimerkkini Riviera Maisonin 2011 mallistosta, jossa yhdistyy paljon myös omia sisustusvalintoja -  valkoista, valoa, tilaa, puhtaita värejä, puuta, raitaa, kynttilöitä. Kodikasta ja valoisaa olematta lainkaan tylsä.


Kerran aloitettuasi uneksimisen
älä hetkeksikään lopeta.
Uneksi vain mahdottomia, sillä huomista eivät järkevät latteudet kiinnosta.

Ole hyvä unelmiasi kohtaan,
ja anna niiden toteutua.
Äläkä koskaan kuvittele, että sinun unelmasi on ainoa.
Älä hämmästele ihmeitä, iloitse niistä.
 
Kävele vetten päällä.
Herätä kuolleet henkiin.
Muista, että hymyily on uneksimista.

- Tommy Tabermann

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...