Sivut

perjantai 26. elokuuta 2011

Väripaletti: Beigeä, harmaata ja terästä

Pepeperjantai! Kiireinen, mutta erittäin mielenkiintoinen viikko takana, joten nyt saa levähtää ansaitusti :) Tänään Taiteiden yö valloittaa jälleen Helsingin, paljon olisi ihmeteltävää ja katseltavaa joten ehkä sinnekin eksymme. Kokosin viikonlopun alkajaisiksi erilaisia värejä jotka ovat alkaneet miellyttämään silmää todenteolla. Sisustuksessa värimieltymykset vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Nyt on itselläni meneillään jonninmoinen beige/teräs/harmaakausi, jolloin nämä värit näyttävät mainioilta keskenään ja valkoisen kanssa. Metallin sävyt pieninä annoksina tuovat sisustukseen ripauksen sitä jotain.

Alla ideoita lainattuna muilta sivuilta verkosta. Kylppäri on tällä hetkellä myös omassa kodissamme kohde, joka saattaisi kaivata kipeimmin uutta isompaa remonttia laatoituksen merkeissä. Saattanee jäädä kuitenkin tekemättä koska olemme vastikään kylppärikalusteet uusineet.

Beige ja hiekka - lämmintä:

Kuvalainaus

Alla olevassa olohuoneessa seinien sävy ja tunnelma on kohdillaan. Kelpaisi meillekin, ilman tuota sinistä lisämaustetta.Harmaa ja teräs - kylmää:

Australialaisen asunnonvälitystoimiston sivuilta löytyi mahtavia kuvia harmaasta sisustuksesta.

...ja tämä ylläoleva maisema samaisen asunnon ikkunasta <3 Muistuttaa huimasti Shanghain maisemia, jossa asuimme 5kk opiskellen pari vuotta takaperin. Voi niitä aikoja miten oli mahtavaa...!

Ja lisää metallin sävyjä toisessa asunnossa. Kivilaatoitus tuo tilaan pehmeyttä, muuten runsas teräksen väri vaikuttaisi tehdasmaiselta. Teräksen ja hiekan sävyistä syntyy aika mukava kokonaisuus.:


Tässä alla vielä aikamoinen asumus, jossa harmaan ja metallin sävyt on koottu loistavaksi kokonaisuudeksi. I-ha-na, ei tästä voi kuin tykätä ja haaveilla!! Kuvat lainattu Per Janssonin välitystoimiston sivuilta, jossa asunto on ollut myynnissä. Paljon ideoita! Vaikka omaksi ei tällaista vielä saakaan niin jotain juttuja voi poimia ideoiksi ;)


Ansaitun viikonlopun viettoon, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...