Sivut

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä - parvekkeella

Eilisistä parvekekuvista pääsin vielä pidemmälle ulkotilatunnelmointiin. Muistin samalla, että huomenna on kulunut tasan 2 viikkoa blogini perustamisesta! :) Heh, alussa ollaan mutta sitäkin suuremmalla innolla. Vierailukäyntejä blogissani tänä aikana on ollut kaikkiaan reipas parisensataa, kiitos siitä! Jokainen uusi lukija on kiva juttu koska jaettu ilo on kuluneen sanonnan mukaan moninkertainen ja otan mielelläni kaikenlaisia terveisiä vastaan!

Tähän kokosin ajatuksia omaan parvekkeeseen. Polyrottinkikalusteet ovat tosin kätevämpiä kuin tavallinen rottinki, koska materiaali kestää ja säilyy jopa pakkasilla katetulla parvekkeella. Aito rottinkikaluste on kuitenkin tunnelmallisempi ja pehmeämpi.


Alapuolella muutamia lainauksia unelmien parvekkeista ja terasseista kalusteineen. 

Raitaa siellä ja täällä: parvekkeella merihenkisyys on suosikkityylini valkoisen kanssa. Varsinkin sininen ja beige raita tekstiileissä näyttää mahtavalta. Alemmat kuvat lainattu styleathome-sivustolta.

Valkoinen toimii aina ja näyttää siistiltä ja raikkaalta - jos ei pelkää turhaa likaantumista.

Ihana pikkupiha on sisustettu kaupunkikodissa kotoisasti. Suosin ennemmin sohvakalustoja parvekkeella kuin ruokaryhmää, mutta tällainen sohvaruokailuryhmä näyttää toimivalta.

Per Janssonin ihania tunnelmia jälleen. Tällä kattoparvekkeella viihtyisi pitkään.2 kommenttia:

  1. Luin pitkästä aikaa sun blogia. Aivan mahtavia kuvia upeista sisustuksista. Meilläkin on lasitettu terassi ja sisusttu merihenkisesti :) Ihana huomata, että meillä on todella samanlainen maku.

    t. Kristine

    VastaaPoista
  2. Voi paljon kiitosta! :) Kiva, seurailehan taas ja aikamoinen inspiraatio tässä on päällä syksyn tullen, viimeksi Stockan verkkokaupan valikoimat ihastutti! Ja meriteema toimii. Terkkuja paljon sinne tutuille!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...