Sivut

tiistai 23. elokuuta 2011

Uutta inspiraatiota iltahämärillä

Eilisen rankkasadekuuron langettua kylmänä niskaan on pakko myöntää, että syksy on tullut. Huppua tiukemmalle! Samalla voi nauttia täysin siemauksin tulevista jutuista eli intouduin suunnittelemaan pehmeää vallankumousta kotiin ja päädyin suosikkieni sivuille, jotka inspiroivat itseäni kerrasta toiseen sisustamisessa. Tässä muutamia otteita.

Zara Homen liinavaatteet ja pyyhevalikoimat saavat silmät laajenemaan. Zara Home-myymälät eivät valitettavasti ole rantautuneet Suomeen vaateliikkeistä huolimatta, mutta onneksi esim. ellos.fistä voi ostaa Zaran huokeita sisustustuotteita helposti kotipostiin kuljetettuna. Alapuolella pehmeitä suosikkeja joilla sisustaisin mielelläni omankin makuuhuoneemme.


Kokosin myös kollaasin (alla) niistä jutuista, josta inspiroivat jollain tavalla tässä syksyn mittaan. Lexington Fall 2011 mallistossa on melko kivoja juttuja saatavilla. Ihanuudet löytää Lexingtonin verkkokaupasta. Hinta on huomattavasti suolaisempi Zara Homeen verrattuna, mutta niinpä taitaa olla laatukin. Pari Lexingtonin tyynyä on kestänyt meillä kovassa käytössä mallikuntoisina. New Yorkilaisen loft-asunnon tunnelmassa kuvattu mallisto on vaikuttava, vaikka muuten jenkkiläinen punainen tähtikuvio ja skottiruutu ei välttämättä olekaan se paras juttu raskaan olemuksensa takia. Pieninä annoksina näyttää kuitenkin erittäin hyvältä!


Aiemmassa postauksessa mainitsin Riviera Maisonin tekstiilit ja sisustustuotteet. Ne ovat ehdottomasti yksiä suosikkejani. Riviera Maisonin oma liike sijaitsee mm. Mannerheimintiellä, mutta verkkokaupassa kuka tahansa pääsee käsiksi mukavuuksiin ja saa hyviä ideoita.

Royal Botanian sain päähäni erään sisustuslehden numerosta, jossa vilautettiin mahtavia ulkovalaistuksia hämärässä illassa. Voi kun olisi oma piha, valolla saa paljon aikaan ulkonakin! Royal Botanian ulkovalaistusideoita.

Sellaisia jutteluita tällä kertaa :) Tunnelmaa itse kullekin viikkoon harmaudesta huolimatta!

Keittiömme kruunu, Secto Designin koivunvärinen Octo-valaisin, antaa sopivasti pehmeää valoa iltoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...