Sivut

tiistai 16. elokuuta 2011

Myydään unelmia, ei pelkkiä neliöitä

Asuntojen vilkuiluun voi jäädä koukkuun. Vaikka ostimme ihanan ikioman ensiasuntomme vasta reipas vuosi takaperin, tulee Oikotiellä ja sen sellaisissa selattua harva se viikko uusia kohteita. Hintataso tosin pk-seudulla on huima, mutta pysyypä ainakin perillä, missä neliöhinnoissa pyöritään.

Ruotsalainen Göteborgissa paikallisesti toimiva asunnonvälitys- ja sisustustoimisto Alvhem Mäkleri och Interiör on yksi parhaista esimerkeistä, miten kaupunkikodeissa saadaan välitettyä ostajalle ei vain neliöitä, vaan myös tunnelmaa ja elämisen makua. Toimisto välittää asuntoja vain kolmessa kaupunginosassa, joten kulmat ovat tutut entuudestaan. Näitä kaupunkikoteja selaillessa muistelee lämmöllä myös omia Töölö-aikojamme 1920 rakennetussa asunnossa, jossa olimme vuokralla ennen nykyistä, tämän vuosituhannen puolella rakennettua kotia. Vanhojen talojen viehätystä ei voi kuitenkaan vastustaa! Yhdistämällä vanhaa ja uutta syntyy yleensä paras lopputulos.

Ylemmissä Alvhem Mäklerin asunnoissa keittiön tumma välitila näyttää ihan uskomattoman hyvältä valkoisten kaappien parina, varsinkin tumman työtason kanssa. Hmm, olisiko tässä joskus remppaideaa...

Keittiötunnelmaa: kaksio 50


Keittiötunnelmaa: kolmio 94

Keittiötunnelmaa: yksiö 42

Alla valkoinen lautalattia ja kivielementtiseinä ovat molemmat <3 ! Näissä kodeissa on ajateltu muutakin kuin pelkkää asunnon omistajuuden vaihtoa, kaikki on tiptop ja sisustettu vartavasten kodikkaasti. Ja asunto ostetaan pitkälti tunteella vaikka muuta väittäisi, ellei kyseessä ole puhtaasti sijoituskohde. Onhan koti kuitenkin se elämän tärkein paikka :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...