Sivut

perjantai 1. marraskuuta 2013

Kylppärisuunnittelua uuteen kotiin

Kuulumisia jälleen uudesta kodista ja hyvää ensimmäistä marraskuun päivää! Monen monta asiaa on mennyt eteenpäin: harjakaisia vietetään jo tässä kuussa ja materiaalivalinnat on suuriltaosin tehty. Olemme hurjan innoissamme ja mietimme uutta kotia monesti - ja sen tilan tuntua tämän pikkuisen keskustakotimme jälkeen. Kylppäri on ainoa paikka, jossa pinta-materiaaleja ei ole vielä lyöty lukkoon.

Koska kotimme tulee olemaan valkoista ja kiiltävää pintamateriaaleilta muissa tiloissa, olemme alkaneet kääntyä entistä enemmän kylppärissä siihen suuntaan, että valkoista ei tulisikaan seiniin eikä lattiaan. Valkoiseksi kelpuutamme kylppärikalusteet, mutta muuten kylpäri tulisi näyttämään "rosoisen rentouttavalta spa-tilalta". Tällä viikolla Helsingin eräässä upeassa spa-hoitolassa ihastelin taas sisustusta ja tunnelmaa, valkoisen ja tumman puun ja betonin yhdistelmää. Haluamme samanlaista harmoniaa omaan kylppäriimme tummilla sävyillä ja betonin jäljitelmällä, valkoisilla pyyhkeillä ja tekstiileillä ja huumaavan tuoksuisilla diffuusereilla.Kylppärimme kulmakivet:

- Oraksen automaattihana Cubista 2816f on jo hankittu kylpyhuoneeseemme. Keittiöön puolestaan tulee Oras Cubistan keittiöhanamalli 2839f.
- Valkoiset korkeakiiltoiset leveät vetolaatikot Topi-keittiöiltä kalusteiksi, pesukone sijoittuu kodinhoitohuoneeseen eli siirsimme sen pois kylppäristä.
- Sadesuihku 1x. Suihku on vielä päättämättä mutta sekin tulee joko Orakselta ja Hansgrohelta.
- Neliönmuotoinen allas tulee olemaan kylppärikaapiston päällä, myös Topilta.
- Lisäksi tilaan tulee yksi korkeakiiltoinen pystykaappi, samaa sarjaa Topilta.
- Saunaan tulee Harvian Cilindro-kiuas ja halogeenivalaistus.
- Laatoitus täytyy lyödä lukkoon seuraavaksi. Todennäköisesti seiniin tulee vaaleanharmaata hennosti struktuuripintaista laattaa. Jos kaikki seinät eivät ole vaaleanharmaalla, niin ainakin yksi tehosteseinä luonnonkivimäistä harmaata.
- Lattia tulee olemaan tummanharmaa niin isolla laatalla kuin lattia sallii.
- Kirkas ja eleetön suihkuseinä. Ei turhia karmeja suuntaan tai toiseen.

Kylppäriin ostin myös Dubaista tarvikkeita kuten saippuapumpun sekä Hulluilta Päiviltä Nomess Copenhagenin läpinäkyvän säilytysrasian (kollaasissakin esitelty) ja Woodnotesin pienen korin. Hulluilta ostin muuten myös valkoisen Artekin Kanto-telineen takkaa varten. On se vaan hieno klassikko!
Vinkit hyvistä laattakaupoista tervetulleita, olemme ravanneet jo mm. Laattapisteellä, Bauhausilla ja Net-Raudassa. Voi kun saisi jo muuttaa uuden uutukaiseen kotiin!

Kuvat lainattu: täältä ja täältä

15 kommenttia:

 1. Kaakelikeskus Konalassa! Etsimme eteis/keittiötilaan lattialaattaa ja saatiin siellä tosi tosi hyvää palvelua, vaikka lopulta valitsimmekin Laattapisteen laatan. Mutta vaikka hyvin kapeakatseisesti siellä silmäilin vain just sitä mitä itse haettiin niin myymälä oli iso ja valikoimaa varmasti paljon, myös nettisivuilla nähtävillä. Toinen mitä mulle suositeltiin (mutta jossa meidän ei tarvinnut lopulta käydäkään) oli Pukkilan Kaakeli Petikossa(?). Siellä pitäisi olla myös paljon laadukkaita vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, aiomme piipahtaa ainakin Suomenojan Laattapisteessä ja muissa sen alueen kylppäriliikkeissä, työmatkan puolesta voisi piipahtaa hyvin myös Konalaan! :)

   Poista
 2. Mieleeni tuli vielä Kaakelikeskus Konalassa, oletteko siellä käyneet? Entä Pukkila? Mieletön valikoima etenkin tuossa ensimmäisessä. Sieltä ostimme kaikki meidän laatat. Suunnitelmat näyttää superhyviltä, innolla minäkin odottelen teidän muuttoa uuteen kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla vierailtu, mutta tuossa edellisessä postauksessa juuri niitä kehuttiin joten täytyy varmasti piipahtaa! Ja kiitos Kristiina, toivottavasti suunnittelut pysyy yhtä hyvänä loppuun asti, kiireinen talvi tulossa viimeisiä silauksia miettiessä :)

   Poista
 3. Tyylikäs suunnitelma. :) Ajattomat valinnat ovat kauniita ja järkeviä. Valkoinen ja harmaa.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina ja ne toimii aina hyvin yhteen, teidänkin koti on juuri niillä väreillä tehty upeaksi! :)

   Poista
 4. Moikka, olis hauska nähdä teidän uuden kodin pohjapiirustukset, ootko esitelly niirä vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, en ole esitellyt niitä vielä ja tulen esittelemään huone kerrallaan pohjat kun harjakaiset on vietetty ja suunnitelmat taas etenevät. Kiitos vinkistä!

   Poista
 5. Oi tuo viimoisen kuvan kylppäri on aivan ihana. Ja varmasti tulee teillekin hieno, sulla on niin hyvä maku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli miehen suosikki, jotain tuohon suuntaan mutta hiukkasen vaaleampana. No voi kiitos kovasti Ansku! :)

   Poista
 6. Heippa, blogistani löytyy sulle pientä hemmottelua-haaste :).

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Jeps, sieltä tulee itseasiassa meille mitä todennäköisimmin väliseinä kylppäriin. Nähdään to, sovitaan vielä tarkempi aika lähempänä. :)

   Poista
 8. Oikein hyvä värimaailma, innolla odotellaan sitten valmiista pinnoista kuvia ;)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...