Sivut

maanantai 11. marraskuuta 2013

Asetelma syvälle ikkunalaudalle

Voi pimeys ja sade! Päivänvalosta ei voi haaveillakaan enää kotonaoloaikoihin, joten kuvat täytyy näpsiä viikonloppuisin valoisaan aikaan. Viikonloppu vierähti ystäväisillä kylässä. Isänpäivänä onnittelin omaa isää kortein ja viestein ja rentouduimme sunnuntaina kotona koko viikonlopun kestäneen mainion reissun jälkeen toisella puolella Suomea.

Ikkunalaudallemme on ilmestynyt uusi asetelma valkoisilla neilikoilla höystettynä. Aiemmin olen jo maininnut, miten pieni ripaus marokkohenkisyyttä on tervetullutta kotiin. Metallitarjotin, symppis pieni öljylamppu, hopeinen maljakko ja hopeinen kynttilä ovat tuliaisia matkaltamme Arabiemiraateista. Joulua en ole vielä laittanut kotiin yhtään - toisaalta tämä asetelma muuttuu varsin jouluiseksi vaihtamalla maljakkoon muutamat kuusenoksat ja ripottelemalla pieniä joulupalloja lautaselle kynttilöiden sekaan. Että rakastan näitä vanhojen talojen leveitä ikkunalautoja ja korkeita huoneita!
Kynttilät: H&M Home, TineK, Voluspa.
Öljylamppu: tuliainen Dubaista
Hopealautanen: tuliainen Dubaista
Maljakko: tuliainen Dubaista

Paras paikka oleilulle ja bloggailulle löytyy sohvan nurkasta kotitossujen kera.Tulevana viikonloppuna koittaakin Indiedays Inspiration Blog Awards -päivä ja ilta. Meinasi tässä kiireessä mennä minulta lahjakkaasti sekä ilmoittautuminen että koko häppeninki ohi, kun kalenteri alkoi täyttyä. Taas jälleen myöhännäisheränneenä täällä yksi. Toivon näkeväni monta blogikollegaa noissa riennoissa, osan kanssa olemmekin jo sopineet etkoista ennen illan juhlaa, mukavaa! Vielä pitäisi käydä huomenna ystävän kera noutamassa kaupungilta laukku illan menoihin. Näette myöhemmin, minkä valitsin.

Mainiota alkavaa viikkoa eilisten isänpäiväjuhlien jälkeen!

4 kommenttia:

 1. Upea asetelma! :) Nuo leveät ikkunalaudat on kyllä hienoja ja käteviä. Toivottavasti teillä on hyvät ID-juhlat. Harmi, että en pääse. On niin pitkä matka, ettei täältä kovin helposti tule lähdettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja on kyllä mukava mennä juhliin, toivottavasti jälleen iskenyt nuhanenäisyyteni paranee lauantaihin mennessä. Tulet sitten ensi kerralla mukaan :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja raikkaita. Täällä samoin sohvan nurkka paras bloggailu paikka :) Löysin sattumalta blogiisi ja tykästyin niin, että klikkauduin lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mukava kuulla, olet lämpimästi tervetullut seuraamaan! :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...