Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Joulunodotus virallisesti aloitettu

Viikonloppuun mahtuivat kahdet pikkujoulut kahdessa ihanassa kodissa. Miten ihanaa alkaa vihdoin viimein tässäkin huushollissa alkaa odottaa joulua! Sellaista haipakkaa on kaiken suhteen ollut että oksat pois. Ainutkaan joulukoriste ei ole edelleenkään esillä ja metsäsimme tyttöjen kanssa minikuusta kotiin tänään kaupungilta, mutta viimeisetkin kuusentapaiset oli viety. Suuntasimme sitten tyttöporukalla ja miehen kera ryysikseen joulukadun avajaisiin. Ilma oli uskomattoman hyytävä vaikka aurinko paistoi ja taisin siinä samalla vilustuttaa itseni - loppuilta on mennyt villasukat jalassa sohvan nurkassa.

Ylihuomenna pääsemme myös vihdoin uuden kotimme harjakaisia juhlimaan, meillä on jo katto pään päällä ja seinät täydessä korkeudessaan! Tähän citykämppään ei ole juuri joulua edes viistinyt laittaa, koska kaikki joulukoristepussit ovat ties missä, mutta odottakaas ensi vuoteen. Takkatulen äärellä joulu alkaa jo lokakuussa.Aleksille syttyivät tänään perinteiset ja tutut jouluvalot. Voi kumpa tännekin saataisiin jo LUNTA! Joulukorttitarpeet odottavat pöydällä askartelijaa ja ensimmäiset lahjat shoppailtiin tänään.

Tällä odottavalla mielellä seuraavaan viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Hesan joulukatu on niin upea <3 Nää Vaasan jouluvalot ja fiilis häviää 6-0 sille tunteelle, kun astelee stockan kulmille ja näkee sen valoloiston :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno ja hyvin perinteinen se kyllä on, kun vaan ehtisi valoja kiireen keskellä pysähtyä joskus ihastelemaan. :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...