Sivut

maanantai 4. marraskuuta 2013

Kylppäriin kynttilää ja muuta mukavaa

Edellisessä postauksessa kerroin kylppärisuunnitteluista uuteen kotiin. Kiitos paljon vinkeistä! Tässä vuorostaan pikkuhankintoja jo kylppäriin tehtynä: Dubain tuliaisena Voluspan kynttilöitä, Zara Homen saippuat ja toinen pumppupullo, DesignMarketista kesällä ostamani Italialaisen Lineabetan pumppupullo tulevaan keittiöön ja Hullareilta Nomess Copenghagenin läpinäkyvä säilytysteline. Se rentouttava spa-tila aka kylppäri alkaa pikkuhiljaa rakentua, ainakin mielessä.

Viikonloppuna tuikkasimme tyttöjen kanssa jo kynttilät palamaan pimeään lauantai-iltaan istuessamme meillä iltaa ja viettäessä naikkosten laatuaikaa. Tänäänkin tahtoo vielä väsyttää mutta erittäin hyvästä syystä, oli niin hauskaa!
Rakastan Voluspan kynttilöitä, joissa on äärettömän kaunis muotoilu ja hienostuneet, ei liian voimakkaat tuoksut. Olivat edullisia paikan päällä suhteessa netistä ostettuihin. Voinette arvata miten kynttilähöppänä olisi voinut hamstrata Dubain sisustuskaupat puhtaaksi. Ostin ainoastaan sellaisia juttuja, joita ei suoraan löydy Helsingin kivijalkaputiikeista, tai en ainakaan minä ole löytänyt. Zara Homen liikkeissa tuli käytyä useaan otteeseen. Rakastan yli kaiken jasmiinikukan tuoksua ja löytäessäni tämän pumppupullossa, olin samantien myyty.
Myös olkkarin jykevä ikkunalauta on saanut osakseen tuliaisia reissusta: hopeinen maljakko, marokkohenkinen lautanen ja pikkuinen koristeellinen öljylamppu muistuttavat kuuman kosteasta lämmöstä. Heiluin viikonloppuna valoisaan aikaan kameran kanssa urakalla, koska pimeinä iltoina kuvat ovat ärsyttävän suttuisia - joten ikkunalaudan asetelmastakin on tulossa lähikuvaa :) Yksi uusi juttu tulevaan kotiin on myös hankittu ja pönöttää ikkunan edessä jossa oli tälle tilaa: takalle ja takkapuille kaveriksi Artekin Kanto. Sekin lähti mukaan Hulluilta Päiviltä.Hyvää alkavaa tätä viikkoa kaikille ja kovin paljon kiitos vinkeistä edelliseen postaukseen kylppärilaatoista: menemme piipahtamaan myös osassa suosittelemianne paikkoja!

"Chocolate is nature`s way of making up for Mondays."

6 kommenttia:

 1. Onpas ihania hankintoja kylppäriin! Tuo viimeinen kuva on jotenkin ihanan seesteinen.♥ -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanan seeteinen oli päiväkin, aurinkoa kylmään marraskuun päivään!

   Poista
 2. Ihanan ylellisen näköisiä tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuinen ripaus ylellisyyttä on paikallaan arjen aherruksessa. :) Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Hei! Blogistani löytyy sinulle haaste :) http://paulinelle.blogspot.fi/2013/11/haaste-kaikki-fakta-minusta.html

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...