Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Tyttäret juhlien etkoilla

Kas tiistai, juurihan oli lauantai. Tänään hain joulukorttitarpeet jo tälle vuodelle odottamaan, tätä menoa joulu on ihan justiin. Lauantaina etkoilimme viiden bloggaajan voimin hurjan kauniissa kodissa Home Via Laura:n kutsumana. Kaikki tytöt asuvat tässä lähellä, joten varmasti tulemme järkkäämään tällaisia iltoja muulloinkin. Lauran koti oli täynnä kauniita yksityiskohtia ja ihasteltavaa - olen toki ihastellut tätä kotia jo blogin kautta, joten sisälle astuessa tuli jännän tuttu fiilis, mutta samalla kaikki on niin uutta. Juttua ja naurua riitti naispoppoolla niin, että tuskin olisimme malttaneet lähteä keskustaan varsinaisiin juhliin. Nautiskelimme hyvästä ruoasta, jouluntuoksuisesta glögistä ja skumpasta, ja suuntasimme klo 20 aikoihin Bulevardille Indiedaysin Blog Awards-juhliin.
Itselle tuli taas sisustusvimma tällaisessa kauniissa kodissa vieraillessa. Kiitos Laura erityisesti kuvakollaasivinkistä ja säilytyksestä olkkarin Bestå-tasojen suhteen sekä muustakin inspiraatiosta. Juuri sellaisia harkittuja ja selkeitä yksityiskohtia mistä itsekin pidän!
Indiedays-juhlista oli mukava köpötellä omaan kotiin parin korttelin päähän, tädit jättivät tällä erää jatkot väliin. Tämä tunnelmapläjäys on lainattu Cara:n blogista. Photossa minä, Home via Laura, Inspider by love, Plateful of Love ja Sea that Sparkles. Kiitos myös kaikille muillekin juhlissa moikkaamaan tulleille, oli hauska tutustua uusiin ihmisiin!Mukavaa viikkoa ja lumi saisi tulla jo tänne etelään!

11 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän etkot, oli varmasti hausta ilta teillä. :)
  Lunta kaipaillaan myös tänne Keski-Suomeen. Alkaa tämä pimeys ja vesisade kyllästyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin jo niin lumen tarpeessa, kävin ostamassa ne joulukorttitarpeet ja juluttaisi, mutta ilma sanoo ihan muuta. :) Oli kyllä hauska ilta!

   Poista
 2. Tyttöjen illat on vaan aivan ihania, ei siinä paljon muuta tarvitse. Kivan illan päätteeksi vaan omaan sänkyyn ja homma on täydellistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, naistenilloissa on energiaa joka kantaa pitkälle! :) Viikonloppuna tulossa jälleen yksi sellainen.

   Poista
 3. Hitsi, olispa ollut kiva tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - täytyy tehdä treffit joskus kaupungille muuten vaan. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ehdottomasti, ja kutsun saatte kyllä keväällä varmasti meidän uuteen kotiin! :)

   Poista
 5. Toi teidän yhteiskuva on niin ihana. :D
  Haastetta sinne, olkaas hyvä:
  http://www.imageblackwhite.com/2013/11/haaste-kaunein-joulukoristeeni.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos haasteesta, jouluiset ajatukset ovatkin olleet vielä kaukana joten mukava uppoutua niihinkin jo! <3

   Poista
 6. Ihana kuva teistä, näytii olleen todella hauskaa :D Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...