Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Uusi Hay Tray ja valmistautumista iltaan

Ihana odotettu Hay Tray kotiutui vihdoin meille. Muistanette, kun järjestimme Himan kanssa arvonnan ja yksi pöytä lähti Tampereelle. Himan kautta hankin yhteistyömerkeissä myös oman pöytämme. 600x600x350mm kokoinen tarjotinpöytä saa olla olkkarissamme, mutta varsinaisesti tähän asuntoon emme pöytää hankkineet vaan uuteen tulevaan. Tykkään tästä ihan hurjasti!!
Täällä valmistaudutaan jo kovaa tulevaan iltaan, ID Blog Awardseihin Bulevardilla Klaus K Livingroomissa. Etkoilemme muutaman ihastutavan bloggaajan kanssa Home via Laura:n luona, tuskin maltan odottaa että tutustun myös uusiin blogityttöihin tänään! Tuttujakin joukosta löytyy. Jätin suosiolla ID:n päivätilaisuuden väliin, sillä jo klo 16.30 alkavat tyttöjen etkot vaativat myös oman laittautumisaikansa. Illalla on tiedossa paljon hyvää ruokaa, jutustelua, glögiä ja sitten suuntaamme itse varsinaisiin kemuihin. Jokainen vie mennessään naposteltavaa, itse ostin paketin herkullisia joulutorttuja, macaroneja ja viinirypäleitä. Ja jotain myös illan emännänne.


Päivä on ainakin mitä mainioin juhlalle, upea auringonpaiste hemmottelee Helsinkiä!

Hauskaa viikonloppua kaikille ja bling bling, tämä tyttö jatkaa valmistautumista.

12 kommenttia:

 1. Tämä tyttö palaa juuri kotiin päivätapahtumasta kassit täynnä herkkuja ja muuta kivaa. Edessä valmistautuminen iltaa varten. Ehkä törmätään juhlissa, toivottavasti naiset on juttu- ja juhlatuulella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun ei ehditty moikkaamaan, saavuttiin paikalle vasta kahdeksan jälkeen ja eihän sieltä siinä vaiheessa enää ketään löytänyt :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, illassa varmasti hienointa oli tutustua upeisiin bloggareihin ja etkot yhden heistä kauniissa kodissa! :)

   Poista
 3. Samaiset pöydät ovat minunkin toivelistalla ja joskus raaskis ne käydä tilaamassa. Vaikka veronpalautuksilla. Minä en vain osaa päättää ottaisinko valkoiset vai mustat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat värit toimivat hyvin, otimme valkoisen sen kepeän olemuksen takia mutta musta toki antaisi hyvin kontrastia!

   Poista
 4. Meiltä jäi esittelyt väliin, harmi!! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taisi jäädä, monta ehdin moikkaamaan mutta en kuitenkaan kaikkia. Ensi kerralla :)

   Poista
 5. Ai että sä olit/olet niin kaunis. <3 (Taisin hokea sitä lauantainakin aika monta kertaa!)
  Oli niin mahtista nähdä ja lähdetään kahville jokunen pv? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no voi kiitos ja teillä oli ainakin ilo ja meininki ylimmillään kuten pitääkin, oli hauska tavata hersyvän iloinen sinä! :) Joo voisi hyvin sopia kuten puhuttiinkin, pistän viestiä.

   Poista
 6. Tuo pöytä on kyllä valkoisenakin niin ihana! ja oli tosi ihana tavata :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös Heini, toistan itseäni että illassa parasta oli juuri teidän kaikkien bloggaajien tapaaminen. :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...