Sivut

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Brunssia ja skumppajuhlaa

Kyllä lomalaisen kelpaa! Perjantaina aloitimme aamun ystävän luona brunssilla neljän naisen voimin. Kodin upea Marimekon Vattenblänk-kankaasta tehty iso taulu on aina yhtä piristävä. Sopii mainiosti tyylikkään valkoiseen tilaan, ystävien ihanissa kodeissa vieraillessa tulee itsellekin aina kamala sisustuskuume! Seuraava kodin hankintamme on huonekalun osalta aika selvä: HAY:n valkoinen tai musta Tray-pöytä 600x600x350 pitäisi kotiuttaa jo tänne citykotiin. Olemme tätä pähkineet mutta väristä emme ole vieläkään päässeet perille, kumpi tulee olemaan uudessa kodissa parempi, valkoinen vai musta. Pöydän tulemme hankkimaan varmasti erään mielenkiintoisen blogiyhteistyön kautta, josta tulen kertomaan enemmän lähiaikoina.



Perjantaina järjestimme meillä vielä ystävillemme pienet skumppajuhlat. Ideana oli, että jokainen toi mukanaan pullon kuohuvaa ja saimme maistella ja nautiskella eri lajikkeista pitkin iltaa. Isäntäväki eli me huolehdimme kaikista suolaisista ja makeista purtavista vieraille. Menuna oli thai-maustettu riisi, Jamie Oliverin viikuna-mozzarella salaatti ja chili-korianterimarinoitu kana, suolaisena sormipalana ystävän tekemät kasvis-kinkkurieskarullat ja jälkkäriksi emännän nougat-mokkapalat, macaronit ja valkosuklaakakku.



Erittäin hauskaa oli ja saimme maisteltua varmasti laajan skaalan eri kuohujuomia läpi makeista kuiviin ja perinteisestä erikoisempiin, kuvissa puolet koko illan tarjonnasta. Voin suositella muuten lämpimästi ensimmäistä illan jatkopaikkaamme Krog Madame-bistroravintolaa sekä lounaspaikaksi että rentoon istuskeluillanviettoon: sisäpihan terassilla voi nauttia kesäillasta DJ:n huolehtiessa taustamusiikista.

Tiistaina menemme kuulemaan ja näkemään ensimmäiset keittiöpiirrokset tulevasta keittiöstämme. Keskiviikkoaamuna klo 8 starttaakin koneemme kohti Ranskan rannikkoa ja Nizzaa, joten kiirettä pitää ennen lomaa. Pakkailut ovat vaiheessa nolla tällä hetkellä. Se ei nimpparinsankaria haittaa, asioilla on tapana järjestyä aina viime tipassa.

10 kommenttia:

  1. Sun ystävillä näyttää kyllä olevan upeita koteja.
    Hyvää nimpparia J! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, ihania koteja ja ihania ystäviä. Antaa mun aina heilua kameroineni. :) Kiitos samoin sinne!

      Poista
  2. Ihana kattaus ja kokonaisuus! Itsekkin tykkään pitää ystäville illanistujaisia ja tuo täytyykin laittaa korvantaakse että maistellaan erilaisia kuohuvia... viinin ystäviä kun kaikki ollaan. ;) Mukavaa Nizzan reissua ja hyvää nimipäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viinin ystäviä on meistäkin moni mutta nykyään entistä useammin viinit vaihtuvat skumppaan :) Samanhan maistelun voi toteuttaa viineillä. Tuplakiitos Suffeliini!

      Poista
  3. Herkullista! Niin tuo taulu kuin kuvailemasi menukin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä ollaan vaan ähkyssä kaikista ylijääneistä herkuista joita on pitänyt syödä pitkin päivää ;)

      Poista
  4. Mahtava idea nuo kuohuvien maistelut. Kaunis koti ystävälläsi.:) Hyvää nimpparia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina! E ystäväisellä on tosiaan ihana raikas ja valkoinen koti väripilkuilla. Kannatan, ilta venähti aamun pikkutunneille kun oli niin hauskaa!

      Poista
  5. Ooh, mitä kemuja! Teitkö macaronsitkin ihan itse? Mä olen kerran yrittänyt ja epäonnistuin täydellisesti. Jos nuo tekeleet ovat omaa tuotantoa, niin kuulisin enemmän kuin mielelläni vinkkejä :) Aurinkoista loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja en tehnyt itse, liian monta kauhutarinaa kuulleena röpelöpinnoista ja lättänöistä kakuista :) Stockan herkussa on aina saatavilla tuoreita ja K-kaupoissa on kylmässä 12 kpl paketteja. Kiitos kaunis Kristiina!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...