Sivut

torstai 18. heinäkuuta 2013

Kuparia ja kynttilää kotiin: H&M Home ja TineK

Lomapäiväni ovat olleet kiireisempiä kuin työpäivät yleensä. Juoksua ja tekemistä paikasta toiseen, sitä, tätä ja tuota. Kaikki tekeminen on ollut kuitenkin niin mukavaa, että en ole halunnut jättää tapaamisia välistä. On telttailtu Pihlajasaaressa, nautittu shoppailusta ystäväseurassa, kippistelty ihanan bloggarin kanssa, käyty keittösuunnittelussa ja valitsemassa pinta-materiaaleja, valmisteltu huomisia iltajuhlia, otettu pitkää lunchia ystävän kera, urheiltu, käyty iltapäivästä ihastelemassa upeaa designia Vallilassa, siitä lisää myöhemmin. :)

Asuntomessupostausten välissä tulee pieni katsaus pariin nättiin kotihankintaan. Kuparin ja kullan ihastuksen olen saanut jo keväällä, mutta messujen innoittamana käväisin Aleksilla H&M Homelta nappaamassa tämän kynttiläjalan sekä toisessa kuvassa näkyvät pari kuparinoranssista tuikkukippoa ja Bulevardin ihanaisessa Nougat-myymälässä TineK:n miellyttävältä tuoksuvan kynttilän. Vanhemmilta saatu upea violetin sävyinen ruukkuhortensia komeilee keittiössä kynttilänjalan parina.
Posti toi tullessaan myös mieluisen paketin lomanjatkoa miellyttämään: uudet Ray Ban Aviator 3025-malliset perinteikkäät pokat. Nämä päässä ei häikäise! Huomenna vilautan laseja enemmän kun ehdin laittaa kuvat koneelle. Väri on räväkkä ja linssit peileillä. Joku saattaa jo arvata millaisista arskoista onpi kyse.

Hyvää yötä ihanat ihmiset!

10 kommenttia:

 1. Kuparinhimo ei ole vielä minuun tarttunut, mutta kyllähän nuo kauniita ovat.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä menee kupari, kulta ja hopea sulassa sovussa. Kannattaa testata ;)

   Poista
 2. Ihania ostoksia! Toi kuparivillitys on vallanut monet, enkä kyllä ihmettele, onhan toi kynttilänjalka upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaa, kultaa ja kuparia valkoisen ja puun rinnalle, ei parempaa kontrastia. Kiitos, oli edukas ja tyylikkään simppeli. :)

   Poista
 3. Ootkos tehnyt vielä juoksubiisilistaa? Ei tullut nopealla selauksella vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehhee kyllä se on toki olemassa mutta en ole saanut lisättyä :D Lupaan että ensi viikon alussa tulee! Kivaa viikonloppua!

   Poista
  2. Kiva! Eikä tarkotus ollut hätyytellä, kunhan pelkäsin että on mennyt multa ohi :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti Sanna, täällä yksi täysin kupariin hurahtanut!

   Poista
 5. Kivat kuparit sulla! Itsekin olin klikkailemaisillani ostoskoriin nuita kynttilänjalkoja, mutta sain sormeni hillittyä. :D Mutta jos tulee käyntiä Helsingin myymälässä, saattaa saapua meillekin! :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...