Sivut

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ray Ban 3025 blue - minun

Täällä valmistellaan iltaa kovasti, ystäviämme on tulossa meille pieniin kuohujuomajuhliin. Tarjoiltavista on tulossa ruokapostausta myöhemmin. Aamun aloitimme yhden ihanan naikkosen luona brunssilla, tästä kuva olikin näppäisty Instagrammiin. Yksi yleisteemoihin kuulumaton postaus tähän väliin, uudet Ray Banit Aviator 3025 siniset peililliset aurinkolasit saapuivat eilen. Rakastuin välittömästi. Suurin innoittajani tähän malliin päätyessäni on ollut tuttu kaunotar Chiara Ferragni.Kerroin aikaisemmin, että olimme telttaretkellä. Helsingin Pihlajasaaren kauniita maisemia voin suositella lämpimästi kaikille eräjormille ja ei-eräjormille, meren välitön sijainti, grillikatokset, kalliot, vesipiste ja muut takaavat mukavan telttaretken kenelle tahansa.

Hyvää viikonloppua, tämä ilta tunnelmoidaan ystävien kera! Palataan asuntomessujen ja sisustamisen tunnelmiin sen jälkeen!

10 kommenttia:

 1. Tosi upeet! Oli kiva nähdä keskiviikkona, otetaan pian uusiksi! :) Ja oikein hauskaa iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva nähdä, otetaan uusiksi elokuussa sillä kolmen hengen poppoolla! :) Nämä pokat on kyllä upeat ja ollut jo kovassa käytössä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nämä päässä näyttää harmaampikin päivä kirkkaalta :)

   Poista
 3. nuo haluaisin vielä itsekin, kun vaan saisin myytyä toiset reiskani jonnekin eteenpäin :) kauniit ovat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdet arskat eivät ole myöskään huono juttu, eri tilanteisiin erilaiset. Ja kiitokset!

   Poista
 4. Hienot lasit!
  Tuollaiset haluan itsellenikin. Mistä moiset hankit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täältä ja ensimmäisestä tilauksesta saa -10 %. Ystävän suosituksesta tilasin, ja suosittelen itsekin: http://www.sunglasses-shop.fi/ray-ban/gender/naiset/kehysmuoto/aviator-pilottimalli.aspx

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...