Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

Alesale & new Furla

Kesällä sisustusrintamalla tulossa uuden kodin suunnittelua kasapäin jahka pääsemme lomalle ja kiertelemään pintamateriaaliliikkeisiin. Sillä aikaa muuta, kuumimmillaan olevat alet. Kotiutin uuden käsiveskan italialaismerkki Furlalta Galleria Esplanadin myymälästä. Poikkesin myös muissa laatuliikkeissä (Mulberry, Longchamp, Lumi), joissa alennukset off to 30-50 %, samoin kuin Furlalla osasta tuotteita. Furlalta löysin sen mitä olen etsinyt tähän tilanteeseen: tilava, äärimmäisen yksinkertaisen tyylikäs, konjakin värinen monikäytölaukku arkeen ja töihin. Tämä sopii moneen menoon. Laukku oli viimeinen kappale tätä väriä ja mallia -30 % ja eräs naikkonen sitä kärkkyi, koska laskisin sen käsistäni että hän pääsisi kassalle. En laskenut :) Toinen vaihtoehto oli Longchampin Tote Bag kokoa L, Roseau Heritage, jota kävin myös hypistelemässä.

Sneak peek laukusta, lisää myöhemmin. Samalla Nizzan reissua ajatellen ostin laukun kanssa sävy sävyyn kivan läpyskät H&M:lta, Ois-kiilakorkosandaalit Aleksi13:sta sekä samasta paikasta Hilfigerin tennarit. Nämä kaikki pakataan kesäloman matkalaukkuun kuten myös Indiedaysin Indietorilta kirppishengessä ostetut hellemekot.

Tänään on tiedossa hauskalla tyttöporukalla iltagrillit vartaiden ja jättikatkarapujen merkeissä. Huomenna lähdemme siskon perheen luo sisarusviikonloppuun paljuilemaan, joten seuraavan kerran postausten ääressä todennäköisesti sunnuntaina. Instagrammiin aion myös blogin viedä asap kun ehdin, tällä hetkellä hengailen siellä vain omalla henk.koht. profiililla.

Aurinkoa viikonloppuun! 

4 kommenttia:

  1. Tyylikäs laukku! Minäkin tykkään Furlan tuotteista kovasti, aurinkolasini ovat samaa merkkiä. Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tilasin myös uudet arskat itselleni juuri, tosin Ray Banit, mutta Furlan tuotteet on kauniita ja klassisia! Kuin myös Kertulle! :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...