Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Väsynyt maratoonari ja päivän inspiskuvia

Olo on väsynyt mutta onnellinen! Kiitos tsempparit, kaikella kannustuksella ylitin puolimaratonin juoksutavoitteeni! Juoksuaika oli muutaman minuutin päälle 2h, joten täytyy olla tyytyväinen kaikesta pyristelystä. Treenaus oli välillä intensiivisempää, välillä hyvin vetelää, joten aika oli yllätys itsellenikin. Olin arvioinut suorituskykyni alussa hieman väärin ja lähdin matkaan toiseksi viimeisessä ryhmässä. Lopussa huomasin, että pingoin useiden ihmisten ohi ja pääsin maaliin samoihin aikoihin minua kaksi aikaisempaa ryhmää lähteneen porukan kanssa, jotka starttasivat n. 15-25 minuuttia aiemmin. Kisatilanteesta sai ihan huimasti energiaa ja hyvä Spotifyn oma HCR-soittolista tsemppasi askeleita vielä entistä kovempaa nosteeseen. KYLLÄ OLI kaiken tuskan arvoista ja illan mätöt juoksuporukalla kruunasivat päivän! Oliko joku muu täältä juoksemassa?

Tänään on ollutkin lepoläivä ja olo on aivan naatti. Parasta aikaa vain vetelehtiä ja katsella kauniita inspiraatiokuvia ja viettää aikaa blogien parissa. Yhden ulkomaisen suosikkiblogini Stylizimo Blog:n sisustuskuvat innoittavat omaakin tulevaa sisustusta uuteen kotiin. Tässä blogin pitäjän Nina Holstin äärimmäisen kaunis terassi, pidän tästä neutraalista ja hienostuneesta tunnelmasta. Sopivasti yhdistetty rauhallisia ja itämaisia vaikutteita.

Vaaleanharmaa lautalattia näyttää kauniilta, aivan kuin ajan patinoima. Pinterestissä olen Ninan upeita kuvia usein pinnaillutkin, ihania ideoita. Kannattaa tutustua myös stylizimo.com-sivustoon, paljon useita muitakin tyylejä ja ideoita! Nyt päikkäreille, hyvää sunnuntaita kaikille!

18 kommenttia:

 1. Hieno suoritus ja tosi hyvän ajan olet juossut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Cara, aika kyllä vähän yllätti itsenikin :)

   Poista
 2. Mahtavaa, onneksi olkoon maaliin pääsystä ja hyvästä ajasta! :) Tuo Ninan terassi on niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, Ninan tyyli ja blogi on antanut inspiraatiota moneen! Kiitos Padmerine ♥

   Poista
 3. Onnittelut hienosta suorituksesta!

  Hei, olispa hauska jos laittaisit tänne blogiin sun lempparit juoksubiisit. Mä olen aina vailla sellaisia. Kyllästyn niin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku ja voisin tehdä siitä kyllä jaettavan listan, meneviä tsemppibiisejä ;)

   Poista
  2. Mahtavaa! :) Jään odottelemaan...

   Poista
 4. Kaunis terassi! Meillä on tuo tismalleen sama kulmasohva omalla takaterassilla, tosin tällä hetkellä paljon huonommin stailattuna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on todella hieno, mistä olette sen ostaneet? Ihanasti tilaa makoilla auringossa.

   Poista
 5. Vau, mikä suoritus! :) Itsekin pitäisi aloitella taas vanha juoksuharrastus, joka aikoinaan selkäongelmien takia jäi kokonaan pois. Tästä siihen inspistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, inhosin itse juoksua aiemmin mutta jotenkin sen helppous, raitis ilma ja jatkuva oma kehittyminen vei mennessään :) Kiva jos sait inspistä, nyt juoksupolulle jos selkä kestää!

   Poista
 6. Mahtava aika, hyvä sinä! Nyt palautusta ja lepoa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palautus ja lepo kuulostaa tässä vaiheessa juurikin parhaalta idealta :)

   Poista
 7. Hieno suoritus! :) Ihania nuo terassikuvat, niissä on juuri sitä fiilistä mitä itsekin haen meidän terassille.. mistäköhän tuollainen sermi löytyisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja iso kiitos, vieläkin jaloissa tuntuu! ;) Tässä loistava postaus Ninalta mistä mikäkin tavara on hankittu, sermi ja tunnelma on kohdillaan: http://blog.stylizimo.com/2012/05/outdoors-ethnic-relaxing-zone.html

   Poista
 8. Onnea juoksusta! Sut on muuten haastettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hauskaa, haasteet on aina tervetulleita! :)

   Poista
 9. Onnea hienosta juoksusta! Itse en ollut mukana, mutta voisin harkita vaikka ensi vuonna. Oli tuossa pitkä juoksutauko vatsaongelmien takia, mutta nyt vauhdissa taas. :) Muutama vuosis sitten juoksin puolimaratonmatkoja normilenkeillä, silloin olisin varmaan ollut täyspitkäkunnossa. Kaukana ovat ne ajat nyt. :D Mutta pikkuhiljaa. :) Ehkä joku päivä taas.

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...