Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

Päivän idea: muunneltava moduuli A2

Viikonloppuna otin sisustusmaratonin ja etsin ideoita uuteen kotiin ja ihastuin tähän hienoon terassi-ideaan (miksei vaikka olohuoneeseenkin). Moduuli tuo mieleeni suosikkini HAY:n ja Normann Copenhagenin pelkistetyn tyylin. Jos nyt olisi se uuden kodin terde tässä, hankkisin mielelläni sinne tämän lupaavan suhteellisen uuden ruotsalaisen A2-merkin Street-moduulin. Hyvin näppärä ja kaunis! Tämmöisessä voisi vaikka kasvattaa yrttejä ja pinota lukunurkkaan lehdet ja suosikkikirjat yhteen. Pinottavassa yksikkö on erilaisia telineitä lehtien, kasvien, koriste-esineiden yms. säilytystä varten. Moduuleja voi yhdistellä mielensä mukaan ja se koostuu neljästä osasta, hinta kokonaisuudelle on noin 180 €. "Vain mielikuvitus asettaa rajat". A2:lla ihastuin myös Move-tarjoilukärryyn.Semmoista inspistä tällä erää, hyvää alkanutta viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Apua mikä ihanuus! Se melkein huutaa työhuone tai vaikka yöpöytä (olis aika erilainen mökkerö), mihinkähän tuon sais tungettua... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olis kyllä hyvin passeli vaikkapa yöpöytänä, hyvä idea :) Toisen osan voisi käyttää sitten vaikka terassilla yrteille.

   Poista
 2. On kyllä kivan näköinen! :) Jos itsellä olisi lisäsäilytystilan tarvetta ulkosalla, niin lähtisi kyllä heti harkintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä osui heti silmään ja joskus tulee sellaisia "ahaa" elämyksiä, että onpa veikeä keksintö. Tästä tuli heti, pidän ehdottomasti mielessä!

   Poista
 3. Ihana, ihana! Tuo ois kyllä niin kiva terassilla :)

  VastaaPoista
 4. No hitsin pimpulat, kun on magee tuote. Aivan mieletön itseasiassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tämmöinen hankintalistalle, monipuolinen ja fiksu ja ennenkaikkea tyylikäs! Hauskaa viikonloppua! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin on, moderni kukka/lehtiteline! Hyvää viikonloppua :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...