Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Pinkkiä Copenhagenia sänkyyn ja vähän muuallekin

Oma valintani kesän sisustusväriksi on kaikista kirkkaista ja pastelleista ehdottomasti pastelli pinkki, johon olen saanut kovan fiksaation. Olipa kyseessä sisustus tai mekko kesähäihin, katseeni kiinnittyy hempeisiin hepeneisiin ja kulmiin. Nyt ihastuin Normann Copenhagenin uutuuteen, Cube ja Plus-sarjan pussilakanoihin. Saatavilla myös uutuutena Finnish Design Shopista. Väri on tässä alemmassa virallisesti nude, mutta näyttää kauniisti hempeän vaalenapunaiselta. Copenhagenin pieni Tablo Table näyttää myös todella hyvältä yöpöytänä.

Hempeä vaaleanpunainen on parhaimmillaan kodissa pienesti yksityiskohtina, ei alleviivaavasti. Pinkkiä maanantaita, jatkan maailman katselemista vaaleanpunaisten silmälasien läpi :)Kuvat lainattu: Alvhem Mäkleri, Pinterest

4 kommenttia:

 1. Tuo hempukka vaaleanpunainen ja korallikin on minunki mieleeni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pienenä ehdoton lempivärini oli vaaleanpunainen, sitten sille tuli totaali stoppi ja nyt taas palaillut tällaisena possunpunaisena takaisin lempparikartalle :)

   Poista
 2. Olen tismalleen samaa mieltä vaaleanpunaisesta. Pilkkuna se piristää, isona pintana tuntuu liian hempeältä makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, neutraaleja sävyjä ja musta-valkoisen kontrastin kanssa hempeä vaalenpunainen on parhaimmillaan! Alvhemin kuvassa oleva Seiska-tuoli tuo väriä juuri sopivasti tuon kokoiseen tilaan :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...