Sivut

torstai 23. toukokuuta 2013

Visiitti kaupunkikotiin

Olimme eilen vierailulla kirjoittamassa papereita ihanassa kaupunkikodissa. Ja siinä kodissa tulemme viettämää erittäin paljon aikaa. Tämä kun on meidän uusi asuntomme ensi kevääseen saakka. En taida haluta täältä pois, sain imettyä itseeni jo 1900-luvun alussa rakennetun talon tunnelman, loistavan sijainnin ydinkeskustassa sekä korkeiden huoneiden ja syvien ikkunoiden tuoman valon. Pikkuinen ripaus Alvhem Mäklerin asuntojen tunnelmaa, sitä mitä haimmekin. Tuntuu siltä kuin meillä olisi alkamassa pitkä loma! Mies näki asunnon nyt ensimmäistä kertaa livenä ja ihastui myös ikihyviksi kuten minäkin. Asunto on remontoitu kauniisti kunnioittaen vanhaa ja lisäten uutta, lattia on mm. valkoista petsattua laminaattia. Muutto on parin viikon sisällä pikkuhiljaa tavaroita vanhasta uuteen raahaten. Muun muassa tuo ikkunasta heijastuva kattovalaisin jää meille, asunto on juuri vaihtanut omistajaa ja on tyhjillään.


Haloo Helsinki! Haloo Helsinki!
Maailman karuin kaupunki on tänään kauniimpi
Kauniimpi kuin milloinkaan.
- Haloo Helsinki!

12 kommenttia:

 1. Oi, ihana! :) Tuli kauhia Helsinki-kaipuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans aivan innoissani, Töölössä aiemmin asuneena nyt on vielä loistavampi sijanti ja kaikki ihan vieressä. Parasta!

   Poista
 2. Varo vaan, Helsinki vie mennessään! Haaveilimme mieheni kanssa aikaisemmin muuttavamme pientaloalueelle hiukan keskustan ulkopuolelle, mutta nyt muutaman kuukauden aivan ydinkeskustassa asuneena voin sanoa että I'm in love! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, en saanut eilen nukuttua kun harmittelin jo sitä, miten nopeasti ensi kevät tulee ja joutuu tuolta pois. Miekkonen oli tosin sitä mieltä että kyllä se omakin paritalo tuntuu sitten huippuhyvältä. Mutta niin mahtavaa päästä nauttimaan vielä ytimestä! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ja toiseen suuntaan aukeaa ikkunat puistoon, ei ketään edessä! :)

   Poista
 4. Mä niin odotan jo lisäkuvia. :)
  On kyllä ihanaa, että löytyi tuollainen asunto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulossa viimeistään muutossa ja paljon uusia aihepostauksia! Kiva laittaa tänne kerralla useampia, keep in touch ;)

   Poista
 5. Ihanan näköistä ja hei juu, lisäkuvia meille malttamattomille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coming up soon :) Lähipäivinä, ihanaa että kaikki alkaa olla paikoillaan ja nettiyhteys toimii tänään ensimmäistä kertaa! Ihana että jaksatte odottaa!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Jee! Nyt voi kuvia ottaa kun kaikki on kodissa paikoillan mitä tällä hetkellä voi olla. On tämä tosi viihtyisä citykoti meille, tänne on jo hyvin kotiutunut :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...