Sivut

torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstain herkuttelut - when you deserve it

Tapasimme eilen ensimmäisen kerran kotimme mukavanoloisen ostajan asuntokaupoilla nimmareiden kirjoituksessa. Nyt sitten vaan uusi vaihe eteen! Eilen taisi myös aika moni olla avaamassa terdekautta, me nautiskelimme tyttöjen kanssa viinikellarissa keskustassa mainiosta avocadopastasta. Tänään miekkosen kanssa nautimme auringosta kahden kesken kaiken asuntoruljanssin kunniaksi kesäisellä parvekkeella ja panostimme myös hyvään ruokaan.

Dinnerillä oli vuorossa tänään friteeratut katkaravut salaattipedillä. Kyllä tie naisen sydämeen vie vatsan kautta ja olen ikionnellinen, että toinen osapuoli taitaa niin hienosti kokkauspuolen ja on innolla kehittämässä uusia reseptejä. Samalla itsekin tulee syötyä terveellisesti ja monipuolisesti. Huomenna menemme kaaso-bestman pariskunnan kera dinnerille Comoon.


Friteetatut katkaravut sopivat mainiosti myös juhliin tai illanistujaisiin finger foodiksi esim. valkosipulidipin kera.

Friteeratut karkaravut

1 kg katkarapuja kuorinee
öljyä friteeraukseen

Friteeraustaikina

2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 dl korppujauhetta
3 munankeltuaista
½ dl vettä


Salaattiin: italian mix, rucolaa, pari keitettyä munaa, punasipulia, fetaa öljyssä + öljyä hieman pirskoteltuna päälle, jogurttirusinoita ja rapuja. Aterimina häälahjaksi työkavereilta saadut kauniit 6+6 sarjan Gense Salsa BBQ-sarjan aterimet.

Ja nyt tuntuu muuten ihan sunnuntailta, parasta että huomenna onkin perjantai. Maukasta viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi, noi katkaravut näyttivät herkullisilta, täytyypä kokeilla! Ekaa kertaa sun blogissa käymässä, lukijaksi jäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, dippi sopisi tosiaan hyvin näiden pariksi myös sellaisenaan naposteltavana. Tervetuloa Riikka, täytyypä myös tulla vastavierailulle sinun blogiin! :)

      Poista
  2. Ihanan näköisiä herkkuja! Oli vihdoinkin pakko kommentoida ja liittyä lukijaksi, sillä olen pitkään seurannut blogiasi. Etenkin hääjutut olivat mielenkiintoisia, vaikka meillä ei häävalmisteluja olekaan tiedossa pitkään aikaan (jos miestä on uskominen). Käyn täällä myös ihailemassa Octo-valaisinta ja odotan innolla uuden kotinne sisustusta :)

    Tervetuloa vastavierailulle http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jossu, kiitos ja sait samalla uuden lukijan :) Häävalmistelut olivat ihania, jopa niin mukavaa etä edelleen tulee vilkuiltua häälehtiä ja tekisi mieli suunitella juhlia enemmänkin, muidenkin häitä. Ehkäpä jossain välissä. Aurinkoista viikonloppua!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...