Sivut

lauantai 8. syyskuuta 2012

Synttärilahja etukäteen: HAY

Tänään olimme myös kovasti sisustamisesta pitävän työkaverini kanssa Design Market-tapahtumassa Kaapelitehtaalla. Ihan mukavasti porukkaa tuntui olevan ja varastomyynti on tälle tytölle tosi ok! Kamera oli kyllä mukana, mutta ilman akkua. Tällä kertaa itse tapahtumasta ei siis ole kuvia saatavilla, mutta ensi viikolla sitten Habitaressa. Jos mielii tehdä löytöjä, tapahtuma on vielä huomenna avoinna.

Huomenna täytän kokonaista 27 vuotta, joten ostin jo itselleni synttärilahjan: HAY:n vaatenaulakko. Tästä olen kauan haaveillut ja nämä taisivat mennä kuin kuumille kiville, sain viimeisen näytekappaleen ja heti pari oli perässäni kysymässä samasta naulakosta. Sovittelimme naulakkoa sekä olohuoneeseen että makkariin, ja kyllä teline taitaa makuuhuoneeseen jäädä asustelemaan uuden sänkymme viereen.





Huomenna juhlimme pienimuotoisesti synttäreitäni kaveripariskuntien kanssa lounaalla. Tänään kippistetään jälleen yhdelle kolmikymppiselle! 27 on varmasti yhtä hyvä ikä kuin 26 on ollut.. :)

14 kommenttia:

  1. Tuokin tapahtuma jäi väliin, paljon kivaa on Helsingissä tänä viikonloppuna. Lähdimme kuitenkin maalle ja kivaahan täälläkin on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ensi viikolla on sitten Habitare jossa voi bongata kaikenlaista! Eli uusi yritys sisustusinspiraatioon :)

      Poista
  2. Meillä sama naulakko valkoisena, mustanakin tosi hieno! Ja sopii täydellisesti tuon tapetin kaveriksi.

    Onnea synttäreiden johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Naulakko on kyllä kaikessa pelkistetyssä muodossaan upea, täytyypä tulla bongaamaan blogistasi!

      Poista
  3. Hyvää syntymäpäivää ja ihanan naulakon olet kotiuttanut - mulla samainen löytyy kans makkarista ja olen tykännyt siitä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Netta! Oi kiva, tämä on niin upea kyllä! <3 Koko nurkkaus muuttui eri näköiseksi pienellä tuunauksella.

      Poista
  4. Hyvää syntymäpäivää! Hieno lahja :)

    VastaaPoista
  5. Oi, ihana synttärilahja! <3 Löytyy omaltakin ostos/haavelistaltani. :)

    Ja oikein lämpimät syntymäpäiväonnittelut jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti M! Suosittelen, pienestä iso ilo :) Vaatesäilytystila on loppunut jo ajat sitten, joten tähän voi ainakin ripustaa jotain mukavaa vaatekaapin syövereistä :)

      Poista
  6. Ihana nojatuoli!! Niin vanhanaikainen, mutta silti niin upea! Onko se oikeasti vanha ja säilynyt noin hyvässä kunnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tämä on tosiaan tullut mummoltani ja samaan kalustoon kuuluu toinen nojatuoli + 3-istuttava sohva, jotka ovat veljelläni. Tarkalleen en tiedä miten vanhoja ovat, mutta tunnearvoa löytyy <3

      Poista
  7. Kiitos kommentistasi! Mä katselin kun joillain oli Loopit kainalossa, itsekin olisin voinut sen kotiuttaa ja kun näin sen taas täällä niin äääh, kun mä haluun kanssa ton! Oli kyllä niin ihania juttuja taas Design Marketissa.. Myöhästyneet onnittelut myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ehdittiin jo ohittaa tämä osasto ja sitten iski kova tarve saada naulakko kotiin ja onneksi sain viimeisen kipaleen :) Hieno on ja kiitos Design Market-porukalle, hyvä tapahtuma!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...