Sivut

maanantai 17. syyskuuta 2012

Kotiintuomisina pannunalunen, kakkulapio ja kynttilänjalka

Habitare meni tällä erää tosiaan aika fiilispohjalta: en ottanut selvää esilleasettajista sen kummemmin vaan menin täysin sen mukaan, mikä kiinnosti ja tuntui hyvältä. Samat esillepanijat olivat kutakuinkin kuin edellisinäkin vuosina, erityiset messunäyttelyt myös herättivät kiinnostuksen. Sain irtikin messuista ihan kivasti inspistä ja konkreettistakin: Punkaliven pannunalusen, Magisson valkoisen kakkulapion sekä wannabe-messinkisen pöytäkynttilänjalan pimeneviin iltoihin. Kyllä näillä tuliaisilla kelpaa ja oman paikkansa ovat löytäneet :) Punkaliven Kampa -tuoli oli meillä hyvän aikaa siskolta "talonrakennuslainassa" ja kovasti olisin sen halunnut tänne jättää asumaan. Ihailin samoja tuoleja jälleen osastolla, nättiä suomalaista laatutyötä!


Nyt vaan odotellessa että pääsee kakkulapiota ja pannunaslustaa käyttämään sekä asettamaan kynttilänjalkaan komeat kruunukynttilät = illanvietto. Perjantaina ystävän luona ranskalainen menu odottaa <3

7 kommenttia:

 1. Kaunis ja mielenkiintoinen blogi sinulla! Ihanaa, kun täällä on kivoja sisustusjuttuja ja vähän itselleni niin ajankohtaista häähömppääkin :) Jään seurailemaan! :)

  Laura

  palomiehenmorsian.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Laura ja kiitos kovasti, kiva että löysit tänne ja tervetuloa seurailemaan! Liityin myös lukijaksesi. Kyllä, sisustuspainotteinen ja häähömppää ujutan vähän väliin tämän syksyn ajan ennen h-hetkeä ;)

   Poista
  2. Erittäin hyvä resepti! ;)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä! Tuo pannunalunen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja on tarpeellinen, nättiä suomalaista puutyötä :) Voi että, löytöjä olisi ollut kovasti vielä lisää!

   Poista
 3. Meinasin minäkin ostaa Magisson kakkulapion, mutta jäi hankkimatta kun en raskinut ostaa teräksistä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipelöin myös teräksistä mutta päädyin valkoiseen :) Ja se upouusi Magisson teräksinen keittiösarja oli upea, tosin loppuneet jo paikalle sattuessani eli vain näytöskappaleet oli niistä jäljellä.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...