Sivut

torstai 13. syyskuuta 2012

Flowers and more flowers

Elävät kukat ovat mielettömän kivoja sisustuksessa ja jaksan innostua niistä aina kun puketin ostan tai saan. Sain juuri ihanan kimpun synttärilahjaksi ystäviltä ja kukkaset ilahduttavat kivasti työpäivän päälle pöydällä. Elävät kukat tuovat kotiin sitä jotain. Tänään kulutin työpäivän jälkeen 1,5 h kukkakaupassa suunnittelemassa kukkasia häihimme. Tämä paikka oli Töölöntorin kukka, mielettömän hyvä palvelu, ammattitaito ja omistautuminen ajatuksilleni, voin suositella lämpimästi omasta puolestani!

Kävimme läpi sekä hääkimppu- ja vieheajatukset että häätilan koristukset. Koristeista sen verran, että haluamme mahdollisimman pelkistettyä, yksittäisiä kauniita kukkia lasimaljakoissa sinne tänne. Muuta koristusta ei juuri tarvitakaan. Kauniista koristeasetelmista opin mm. sen, mitä kaikkia kukkasia saa mihinkin vuodenaikaan ja miten hyvin kukat kestävät. Tämä on nice-to-know-tieto muitakin juhlia joskus suunnitellessa. Koska häämme sijoittuvat ydintalvelle, on pionit ja muut kesäkukat poissuljettu. Ensimmäinen kukka, joka tulee häppeningissä jotenkin näkymään, ovat valkoiset amaryllikset. Aivan ihania ja parhaimmillaan juuri joulun tienoilla. Floristilta loistava vinkki ja muistutus näiden olemassaolosta! Muutenkin sain hyvää opastusta ja vinkkejä kukkien asetteluun, joten suunnittelusessio tuli tosi tarpeeseen.Kukat, jotka ovat koristelistalla optiona: (kaikki enemmän tai vähemmän talvikukkia)
 • Valkoiset amaryllikset
 • Valkoiset hortensiat
 • Valkoiset tulppaanit ja ranskalaiset tulppaanit.

Tässä alapuolella vielä äärettömän kaunis kuva vaikka buffetpöytään: ranskalaisia tulppaaneja ja hortensioita. Meille tulisi näistä puolet pelkistetymmät mallit mutta katsotaan vielä mihin päädymme. Periaatteessa tilamme ei tarvitsisi ainuttakaan kukkaa ja olisi silti kaunis, mutta muutama lasimaljakko valkoisilla ihanuuksilla päätyy varmasti pöytiin. Kaikki suunnitelmat ovat edenneet kuten on pitänytkin. Tällaiselle visualistille tämä suunnitteluhömpötys on pelkkää unelmaa.


Habitarea odotellessa, kauniita unia! Kuvat lainattu: pinterest.com.

7 kommenttia:

 1. Oi, ihania noi toisen kuvan kukat. Mitä ne mahtaa olla? Ja toi sun banneri on kivan näkönen.

  Ps. http://kultainenlintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Saara ja kiitos kovasti! Toisen kuvan kukat ovat hortensioita, erittäin kauniita! Ensimmäisessä kuvassa amaryllikset, toisessa hortensiat ja tämän jälkeen tulppaanit ja ranskalaiset tulppaanit isommassa maljakossa :)

   Poista
  2. Ohoh, niinpä tuossa lukikin! :)
   On kyllä tosi ihania noi hortensiat!

   Poista
 2. Tulppaanit on aivan ihania ja tyylikkäitä mutta nuo hortensiat on kyllä täällä suosikki! Tooosi nättejä! -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosikkeja ovat täälläkin, tosi nättejä ja parilla kukalla saa jo näyttävän pallon!

   Poista
 3. Kauniita valkoisia kukkia!

  Omissa keväthäissämme oli pöytien koristeena vain kynttilöitä ja nupullaan olevia valkoisia/vaaleanvihertäviä syreeninoksia yhden kukan maljakoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöitä tulee meillekin ja syneeninoksat olisi nättejä, harmi kun talvella ei saa luonnosta mitään poimittua. Hyvää viikonloppua :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...