Sivut

tiistai 11. syyskuuta 2012

Taulut Huippistalossa: Fino

Olen aikaisemminkin kertonut parin ystäväni perustamasta toiminimestä nimeltään Fino ja nyt aihe on taas hyvin ajankohtainen. Finon taiteilijan Hennan kädenjälkiä voi ihailla Nelosella Suomen Huippumalli haussa-ohjelman seinillä koko syksyn ajan. Meillä on kunnia omistaa yksi 100x100 cm kokoinen kaunis mittatilauksena tehty uniikki canvas-taulu, joka on värien puolesta suunniteltu juuri olohuoneeseemme sopivaksi.

Parasta tauluissa on ehdottomasti se, että jokainen taideteoksista on yksilöllinen ja kahta samanlaista ei tule vastaan. Jokainen on käsin maalattu alusta saakka. Viime syksynä Fino piti näyttelyn Arabianrannan Dylanissa, jossa olin myös kuvailemassa tilaisuutta. Uskon, että tämä nuori ja upea taiteilija pääsee vielä pitkälle, hienoa Henna!


Bongaa taulut talosta, huomasitko?

Flash toistinta ei löytynyt.

Kehoitankin poikkeamaan Finon sivuille ja löytämään omat kauniit taulut sisustukseen suoraan valikoimasta tai oman mielen mukaan mittatilauksena tilattuna. Tauluamme on kovasti kehuttu ja hieman ylemmäs ripustaessa se pääsisi vielä todella oikeuksiinsa. Lisää tauluja täällä.

12 kommenttia:

 1. Hienoja on!!! Tuollainen voimakassävyinen taulu sopisi hyvin tännekin olkkariin. KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain viestiä Hennalle menemään ja tilaukseen :) Jos omilla seinillä olisi vielä tilaa, haluaisin näitä ehdottomasti lisää!

   Poista
 2. Finon taulut ovat kyllä upeita, juuri sellaisia jollaisen voisin kuvitella hankkimani omaankin kotiin. Hienoa muuten, että Huippikseen on valittu suomalaisen nuoren taiteilijan tauluja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Ginger, tosi hyvä että pienyrittäjiä ja nuoria taitelijoita tuetaan myös tällaisten yhteistyökuvioiden kautta! Go Henna :)

   Poista
 3. Luoja, että tuo taulu on KAUNIS. <3 Nyt menen saman tien kurkkimaan noita tauluja ja toivon lottovoittoa! ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja hienoa näissä tauluissa on, että ilman lottovoittoakin tällaisen ihanuuden voi omistaa ja tilata mieltymysten mukaan, Hennan tauluhinnat ovat todella kohdillaan :)

  VastaaPoista
 5. Mulla pisti silmään et toi vaalee taulu sopis paremmin ku se vaihtais paikkaa ton mustan kanssa, näyttää hassulle kun se on tossa tv:npäällä. Mutta hieno on! Hyvää syksyn jatkoa :)-Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Maija, heh samasta on miekkonen sanonut jo kauan, pitäisi ripustaa eri tavoin. Aiemmin pienemmän TV:n kanssa oli juuri sopiva, mutta uusi isompi sitten tulikin kehiin ja nyt hassusti reunat menevät päällekäin. Samoin myös sinne :)

   Poista
 6. Oon jo joskus aikaisemmin ihastellut tuota taulua täällä blogissasi, täytyy pyytää hinta-arviota Finolta - olin jo tilaamassa Etsystä taulua, mutta lopulta homma kaatunee todella korkeisiin postituskuluihin ja olisihan se kiva saada suomalaistaiteilijan taulu seinälle.
  Tämä sun kappaleesi on kyllä todella hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tykkään kyllä myös kovasti :) Finon taulut on reippaan räväkän värisiä suurimmalti osin, omamme tehtiin vähän neutraalimmaksi ja ihana siitä kyllä tuli.

   Poista
  2. Oma kappale on nyt tilauksessa - katsotaan millainen lopputulos on ;)

   Poista
  3. Hei hienoa, kerrothan heti minulle kun taulu saapuu, mielelläni käyn ihastelemassa sitä blogisasi! :))

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...