Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kuvakulmia: H niin kuin Habitare

Habitaressa vierähti lopulta tänään melkein koko päivä. Viimevuotiseen verrattuna, palveluntarjoajat olivat kutakuinkin samoja ja mitään järisyttäviä ylläreitä ei ollut. Pidin kuitenkin kokonaisuudesta kovasti! Tällä kertaa mitään tiettyä juttua ei ollut meillä hakusessa sisustamiseen tai remontointiin jota olisimme etsineet. Siksipä koko messutapahtuma meni aikamoisessa flowssa vaan pyörien ympäriinsä ja etsien inspiraatiota tulevaan talveen. Valaisin Grönlundin valaisimia kävin jälleen kerran ihastelemassa joka kulmalta, aina niin kauniita!

Kävimme läpi sekä suomalaisen muotoilun eri aikakausien tunnelin että piensisustusosastot. Ja piipahdimme myös katsomaan Casa blogit-portaalin lanseeraustilaisuutta, kaikki kunnia hienoille blogareille ja uudelle portaalille vaikka itse tilaisuuden juontajasta noin ylipäätään voi olla eri mieltä.. Mutta jep, tässä kuvakulmia joita olette varmasti jo nähneet joka kantilta, more! :)


Lisää myöhemmin Habitaren kotiintuomisista, nyt kutsuu sänky.

6 kommenttia:

 1. Enpä ehtinyt Habitareen tänäkään vuonna, kiva siis nähdä kuvasatoa. Eilen onneksi pääsin Pariisin Merci-liikkeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten uusi yritys, luulen että loistava Pariisin viikonloppu päihittää hyvin messut :)

   Poista
 2. Kivoja poimintoja messuilta :)

  Itsekin oltiin tänään iltapäivällä pyörähtämässä paikalla, mutta jossain vaiheessa iski väsymys ja ärsytys. Kun asunto on vasta etsinnässä, ei saatu paljoakaan tarjonnasta irti - oma vika tietysti, mutta esitteiden ja yhteystietojen haalinta "what if"-periaatteella on väsyttävää :D Piensisusteissakin tuntuivat jyräävän kynttilät, äsh (ei vaan meidän juttu). Mutta valaisinpuolelta saimme kyllä monta uutta inspiraationlähdettä, ja onhan näitä mukava ihailla ihan inspiraatiomielessäkin :)

  Ehkä ensi vuonna jälleen uudestaan ihkaoman kodin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvia tuli näpsittyä reippaasti joten tässä erä "fiiliskuvia" :) Mekin pyörimme päämäärättömästi siellä täällä ja varsinaiset rakennusosastot skippasimme kokonaan, pientä sälää kyllä löytyi. Paljon onnea ihkaoman kodin suunnitteluun!

   Poista
 3. Kivoja yksityiskohtia olet bongaillut! En päässyt tänä vuonna messuille, mutta näiden kuvien myötä pääsi mukavasti fiilistelemään tunnelmia sieltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos Ginger!! :) Ensi vuonna sitten, hyvin päivän sai tuolla kulumaan mutta hyvin samat jutut mitä viime vuonna.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...