Sivut

perjantai 21. syyskuuta 2012

Pronovias Bridal fashion

Täällä vilahtelee syksyllä muutamaan otteeseen myös hääaihetta yleisesti kaikenlaisen inspiksen muodossa, omaan h-hetkeen kun on enää reippaat 3 kk aikaa. Eli nyt tulee pieni hääpläjäys pukujen muodossa. Jokainen morsmaikku tietää, miten ihanaa, mahtavaa ja vaikeaa toisinaan oikean hääpuvun löytäminen on. Olen jo alkumetreillä menettänyt sydämeni espanjalaisen Pronoviasin kauniisiin pitsipukuihin, oma puku tulee olemaan Pronovias-ryhmän alamallisto W1 White Onen puku. En paljasta sen enempää. Mekko on parhaillaan valmistajalla mutta saapunee marraskuussa omistajalleen, tilausajat ovat sellaista 4 kk luokkaa tavallisesti. Ne jotka ovat pukuja selailleet, tietävät varmasti Pronoviasin, joka on yksi maailman suurimmista ja johtavista hääpukujen valmistajista. Vuoden 2013 paloja muotinäytöksestä, var så god:
Yllä sekä vuoden muotinäytöksestä kauniita trendejä että alapuolella varsinaista 2013 mallistoa. Nämä ihanuudet ovat jo kaupoissa. Pronoviasin pukuja voi ostaa Suomessa mm. Stockmannilta, Stilissimasta sekä Morsiusgalleriasta Tampereelta sekä muista valtuutetuista myymälöistä. Näissä kaikissa kävin itsekin hipelöimässä ja sovittelemassa. Varoitus: kun pukuja kerran koittaa, jää pahasti koukkuun eikä muuta halua. Ja btw mietin, taivutetaanko Pronovias oikein Pronoviaksen vai Pronoviasin, mutta jälkimmäinen taitaa olla se oikeampi.

Alempana sekä muotinäytöksen 2013 video että Venetsiassa kuvattu 2013 malliston promo parin viikon takaa. Nättiä ja herkkää. Venetsia on kyllä upea paikka, toissa kesällä Italiassa se jäi yhtenä loistavana muistona mieleen Gardajärven lisäksi.Näissä häätunnelmissa viikonloppuun ja kohti ystävien iltamia, hei vaan ihanat!

6 kommenttia:

 1. Ai hitsi tuota kolmannen kuvan "rimpsupukua".. Jos tuon olisin nähnyt vuosi sitten, niin se olisi ollut menoa se :))

  Mullakin oli W1:n puku, ja oli kyllä ihan loistava sijoitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on erittäin nätti, ihanan ilmava hörhelö! Oi kiva kuulla että tykkäsit W1 puvustasi, on kyllä ollut todella kaunis tuo mekkosi myös!!

   Poista
 2. Aivan ihania kaikki!!! Etenkin nuo pitsipuvut, oi että <3 -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsipuvut ovat omiakin suosikkeja ja kuten huomaa, Pronoviasilla on lukuisia muitakin kauniita malleja. Nämä puvut! <3

   Poista
 3. Oi voi mitä ihania pukuja. Pitäisi hahmotellakin jo omaa hääpukukollaasia, niin ei tarvitse lähdeä sitten ihan takki auki mekkokaupoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa että olet täällä myös Jen!!! Tervetuloa ja tsemppiä pukuetsintöihin. Käy ehdottomasti sovittamassa Pronoviasin pukuja, upeita <3

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...