Sivut

tiistai 25. syyskuuta 2012

Bon appétit - ystävysten ilta

Tässä pieni siivu sisustuksellista silmänruokaa ystävämme kauniista kodista viikonlopulta. Paljon parempaa viikonloppua en voisi heti toivoa taas kiireisten viikkojen keskelle. Perjantaina illastimme kuuden ystävyksen voimin ystävämme supertyylikkäässä kodissa, jossa vanhasta on remontoitu upouusi ja tilava kaksio. Voi Töölö, kaipaa jälleen takaisin. Tämä kaveri osaa kyllä miettiä mikä asunnossa toimii ja yksityiskohdat on hiottu kohdilleen,yksinkertaisesti aina niin älyttömän kaunista! Lauantai ja sunnuntai menivät myös hyvän ruoan ja rentoutumisen merkeissä.

Illallisillamme on yleensä joku teema jos istumme pitkän kaavan mukaan, ruokailu on kivempi rakentaa sen ympärille. Tällä kertaa teemaksi tempaistiin Ranska. Alkuruoaksi teimme kermaista kanttarellikeittoa, pääruoaksi chateaubriand uunijuureksilla ja jälkkäriksi ranskalaista omppupiirakkaa syksyn sadosta <3 Meille joukon tyttärille jäi lähinnä vain piirakan valmistus ja siinäkin onnistuimme sekoittelemaan ainekset miten sattuu ja taikina oli aikamoista liisteriä, mutta ai miten hyvää! Lauantaina illastimme appivanhempien kanssa Helsingin yhdessä kuuminta hottia olevassa ravintolassa nimeltä Farang, ja mikä upea kulinaristinen elämys, turhaa tätä paikkaa ei kyllä kehuta! En valehtele jos sanon, että söin ehkä yhtä elämäni parasta ruokaa!Oma yksi suosikkini on ehdottomasti ystävämme takkanurkkaus, jollaisen ottaisin omaan kotiini mieluusti saman tien! Ai että oli mukava ilta, vaikka loppuillasta tai -aamusta tuli pieni väsy.. Nämä pimeät syysillat alkavat siinä määrin muuten häiritsemään että kaikki valo ja piristys on tervetullutta :) Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvä ruoka, parempi mieli :) Voi on kyllä tosi nätin näköinen koti!!!
    Laura

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...