Sivut

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hempeää syystunnelmaa

Vielä ei ole syksy mutta tunnelma hiipii jo meidänkin kotikoloon. Olen niin tykästynyt näihin Riviéra Maisonin pastelleihin tuikkukippoihin, että kuvasin vielä koko sarjan nähtäville. Muuten asunnostamme ei löydy juuri mitään hemppistä, tällaiset pikkuiset yksityiskophdat tuovat sitä puolta sopivasti. Meidän tulevaan paritaloon kuuluu sellaista, että olemme perustaneet viriilin foorumin tulevien naapureiden kanssa kaikista muutostöistä yms. ja olemme saaneet jo paljon ideoita kehiin! Tuntuu ihanalta muuttaa keväällä uuteen kun naapurit vaikuttavat jo nyt tosi mukavilta! Sisustus tulee menemään miltei kokonaan uusiksi, joten ispiraatio blogeista ja Pinterestistä on ollut todella tervetullutta! Tulen esittelemään täälläkin pian linjoja, miltä uuden kotimme sisustus tulee näyttämään. Ihailen suuresti sisustajia, jotka osaavat yhdistää moderniin ja selkeään tyylin pienen ripauksen ylellistä hopeaa ja muita metallin sävyjä, puuta ja rustiikkisuutta sekä romanttisuutta.


Huomaatte miltä TV-tasomme näyttää nykyään kun oma edellinen tasomme myytiin pois: melkoinen DIY. TV-taso on koottu tummista Ikean lack-hyllyistä ja tiileistä. Nämä rakennuspalikat olivat valmiiksi tässä asunnossa, joten uuteen tulevaan kotiin hankimme sitten täysin uudet systeemit. LV:n paperikassi toimittaa hetken väliaikaisen lehtikorin virkaa, on sen verran jykevää materiaalia ja sopii "industrial" henkiseen tasoon sopevasti.





Tytöt viettivät eilen laatuaikaa Espoossa pitkään höpötellen ja perjantaina nautimme Flow`n hipsterimeiningistä Alicia Keysin laulaessa meille upeasti. Tänään vielä miehen kanssa pyöräilimme lempparikahvilaamme Töölön Regattaan lukemaan lehtiä ja nauttimaan korvapuustista ja makkarasta. Ihana ihana viikonloppu! Ensi viikonloppuna juhlimme kesän viimeisiä, varmasti kauniita häitä.

Hauskaa viikonalkua ja toivottavasti teilläkin oli ruudun toisella puolella onnistunut viikonloppu! Muistattehan liittyä OmaDecon seuraajaksi myös Instagrammissa :)

6 kommenttia:

  1. Syksy, äsken siihen oli ikuisuus ja nyt se on tässä.. Aika menee niin vauhdilla! Tosi kiva, että uudet naapurit vaikuttavat mukavilta. Pakko vielä sinulle hehkuttaa, kun oli joskus aikaisemmin puhetta puolimaratonista.. Kävin sen tänään juoksemassa, itseasiassa se oli harjoitus, koska olen mennyt lupautumaan eräälle viralliselle puolimaratonille. Ompa reipas olo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, toisalta aika ihanaakin että tulee tätä tunnelmaa ja kynttilöitä saa taas sytytellä! Kiitos, se on kyllä tähän mennessä ihan parasta, toivotaan että loppuun asti pysyy sama fiilis ja vaan vahvistuu :) Ja hei mahtavaa, juoksu vie todella mennessään! PALJON tsemppiä harjoitteluun :)

      Poista
  2. Kauniin näköistä <3 Ihanat nuo kynttiläkupit! Nyt onkin ihanaa alkaa polttaa kynttilöitä kun syksy saapuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! Kauniilta näyttää kyllä teilläkin ja samat keittiösuunnittelut meneillään :)

      Poista
  3. Heippa! Olen melko uusi lukija, enkä ole kommentoinut aiemmin. Nyt oli kuitenkin pakko, koska tuo lauta-tiili -tv-taso(?) on aivan mahtavan näköinen! Olen miettinyt pääni puhki meille jotain kätevää tv-tasoa ja tuotahan pystyisi säätelemään mielensä mukaan! Oletko tehnyt siitä postausta? Ois kiva nähdä se hieman tarkemmin, niin voin ehkä matkia hieman ;) Tässä blogissa on mukavan rauhoittava ja elegantti tunnelma! :)

    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi S! En ole tehnyt, taso vilahtaa tässä postauksessa ekaa kertaa mutta voin kyllä tehdä! Tämä on niin easy DIY ja edullinen, että näyttää ihan kivalta tässä kaupunkiasunnossa. Voi kiitos miten mukavasti sanottu, olet lämpimästi tervetullut seurailemaan :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...