Sivut

perjantai 23. elokuuta 2013

Viikonlopun menovinkki: mökille

En muista perjantaita lähiaikoina että olisin laittanut jalat pöydälle ja vaan ollut. Ja taas sitä mennään, tällä kertaa mökkimaisemiin! Nämä maisemat on kuvattu lomamme telttaretkeltä Pihlajasaaresta Helsingin edustalta. Suosittelen lämpimästi, telttailusta tuli kaveripiirissämme varsinainen hitti kesällä ja useampi kävi telttailemassa siellä sun täällä. :) Samantyyppisissä maisemissa (melkein) vietämme koko viikonlopun polttariseurueessa, nyt vaan järven rannalla. Luotan siihen että armas juhlakalu ei tätä postausta ehdi lukea ennen yllätystä, joten nokka kohti juhlia tästä päivästä aina sunnuntaihin saakka. Flunssainen nokka painaa kovasti tämän juhlijan vireystasoa, mutta eiköhän sopivilla tropeilla tästäkin selvitä!Nautinnollista viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Oikein hauskaa viikonloppua! :) Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina, aivan ihanat poltarit oli, vitsi että oli upea mökki ja hauskaa! :) More in instagram.

   Poista
 2. Voi tiedätkö mä haaveilin koko kesän telttaretkestä! Vaan en päässyt. Ensi kesänä menen, varmana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti menet, parasta! Suosittelen Pihlajasaarta, turvallisen etäisyyden päässä sivistyksestä ;)

   Poista
 3. Ihania maisemia, vietä superhauska viikonloppu! Voitko yhtään paljastaa millaista polttariohjelma oli? Minulla on mennyt elokuun viimeisistä päivistä nauttiminen ihan hukkaan. Olen myös flunssassa, joten katsoin parhaimmaksi jäädä kotiin sairastamaan kun muut lähtivät mökille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt voi paljastaa että polttareihin kuului mm. mökkeilyä upealla huvilalla, paljuilua, hemmotteluhoitoja, motskarikyytiä, kaikenmoista polttariohjelmaa, italia-teemaiset ruokailut, viininmaistajaiset ja tietenkin tanssimista aamu kuuteen :)

   Poista
 4. Varmasti ihana reissu!! :) Hei sulle ois höpö haaste blogissani! .D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, tulen kurkkaamaan, vihdoin viimein :)

   Poista
 5. Moi vielä! Lainasin bannerisia blogissani, kun listasin lempiblogeja, toivottavasti ok!! :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...