Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Perjantai ja syyshabitus

Tunnelmaa perjantaihin! Viikon jälkeen ei ole piristävämpää kuin yhden parhaista ystävistä kanssa vietetty aika ja hersyvä nauru afterworkien merkeissä ja haahuilu kaupungilla. Tuuli on ihan järjetön mutta lenkkeilykin sujuu huomattavasti helpommin taas hapekkaassa ilmassa kuin kesähelteillä. Nyt istahtaessa koneelle laitetaan tännekin palanen syystunnelmaa. Pinterstissä omista kuvistani eniten merkattu kuva on tämä parvekkeeltamme otettu näkymä viime syksyltä. Vilahtanut täällä blogissakin aikanaan. Hitusen tuli ulkoilmapaikkaa ikävä, mutta uutta kotia kohti mennään, sitten on palanen pihaakin!

Huomenna kesän viimeiset tunnelmalliset ystävän häät vuorossa meillä Keski-Suomessa, rakkautta on ilmassa! Korsin punainen mekko, RalphLaurenin pinkki clutch ja CK:n nudet korkkarit ovat valmiina juhliin, poks!

Iltaterveisin J - hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma ja värit <3 Hauskoja häitä J! Terv. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukava kuulla Laura :) Häät olivat kauniit ja rennot, kyllä oli hauskaa!

   Poista
 2. löysin kivan blogisi tänään, voisiko uudet postaukset saada tilattua suoraan sähköpostiin? Mistä olet hommannut hopeisen maljakon joka oli ikkunalaudalla ja siinä oli valkoisia neilikoita, vieressä
  kynttilöitä pyöreällä vadilla? :)
  Kaunis koti Sulla! -t

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...