Sivut

torstai 8. elokuuta 2013

Hima himatsu ja värikkäät tuikut

Reissupostausten väliin yksi kotipostaus. Ihana olla kotonakin! Mutta kyllä pystyy väsyttää ensimmäisellä työviikolla ihan pelkästään rytmin sekavuuden takia - sitä kun on tottunut norkoilemaan pitkälle yli puolenyön ja heräämään vasta lounasaikaan. Käväisin Riviéra Maisonin alessa kun en sinne ennen lomaa ehtinyt. Mukaan sattui viisi pastellinväristä tuikkukippoa syksyn iltoja piristämään sekä ystäville tuparilahja. Ostin jotain muutakin ja tarkkanäköiset tämän hoksaavat.Kipot pääsivät TineK:n ja H&M:n kynttiläkippojen pariksi ikkunalaudalle. Voi että nämä ikkunasta avautuvat näkymät ja auringon tulviminen sisään asuntoon ovat parasta, näitä näkymiä tulee ikävä kun kylmä ja pimeä talvi koittaa. Mutta ei ajatella vielä sitä, nyt nautitaan edelleen kesästä!
Monacon laukkutulokas on myös löytänyt paikkansa ja ollut jo kovassa käytössä työpäivien seurana. Ostin siis laukun Monacosta ja kävin tätä katsomassa myös Nizzassa, hinta oli sama. Hintaeroa Suomeen verrattuna oli -30e eli vain nimellinen ero, joten hinnallisesti ei ole juuri merkitystä, ostaako laukun sen syntysijoilta vai meiltä. Huomenna lähdemme entisten kollegojen seurassa nauttimaan Flow`n tunnelmasta. Ihanainen Alicia Keys lauleskelee meille. Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Tosi nätit tuikkukupit ja aivan ihana laukku!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! :) Laukku on ollut jo kovassa käytössä!

   Poista
 2. Upeita kuvia! :)

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulin kurkkaamaan blogiisi, upealta näyttävät kuvat sielläkin :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja ostoksia jälleen :) Ja ihana, ihana Helsinki! Itsekin oon norkoillut muutamat illat vanhempieni vaivoina Kampissa, ja on se Helsinki vaan edelleen sydämessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingin syke vie kyllä kesällä täysin mukanaan! Mutta syksyllä olisi ihana kun olisi jo se oma takka ja tila, jotta tavarat eivät olisi jatkuvasti tiellä. Kiitos kaunis Krista ♥

   Poista
 4. Kauniita kuvia! Meiltäkin löytyy nuo RM:n tuikkukipot, ovat kivan kesäiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LadyBlue ja kiva kuulla, ne sopivat hyvin kesään tai syksyn pimeyteen :)

   Poista
 5. Hih, nyt ehdin käydä bongaamassa blogisi! Voi, miten kauniita kuvia ja ihana koti teillä näyttää olevan. Viimeinen lomaviikko on päättymässä, joten työt odottaa huomenna - huh, mitenköhän siihen arkirytmiin taas pääsee kiinni?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, jee tosi kiva! Kävin myös kurkkimassa blogiasi ja ihania reseptejä ja kuvia, vau sinne! Oli superkiva tutustua ja tsemppiä arkeen, muistaa nauttia hyvästä ruoasta ja uppoutua välillä blogimaailmaan niin hyvin sujuu ;)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...